Video

Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή: Το τηλεφώνημα που τη συγκίνησε

Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή: Το τηλεφώνημα που τη συγκίνησε
Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή: Η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Ο πατέρας της Ιωάννας Μαλέσκου είχε γενέθλια πριν από μερικές ημέρες και μιας και δεν είχε προλάβει να του ευχηθεί, τον κάλεσε στο τηλέφωνο όσο η εκπομπή της ήταν στον αέρα. Οι συνεργάτες της μάλιστα, ήταν εκείνοι που την παρότρυναν να το κάνει.

Πιο συγκεκριμένα, η καλλονή παρουσιάστρια δήλωσε στους συνεργάτες της στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΙ πως «έχει γενέθλια ο μπαμπάκας μου και θέλω πάρα πολύ να του ευχηθούμε». Και εκείνοι έσπευσαν να ευχηθούν.

Ωστόσο, η ίδια εξομολογήθηκε πως δεν είχε προλάβει να του τηλεφωνήσει για να του πει τα χρόνια πολλά και έπειτα από παρότρυνση των συνεργατών της τον κάλεσε ενώ η εκπομπή βρισκόταν σε εξέλιξη. Έτσι, η Ιωάννα Μαλέσκου κάλεσε τον κ. Δημήτρη ο οποίος δεν έκρυψε την έκπληξη του για το τηλεφώνημα της κόρης του.

«Τι ωραία έκπληξη είναι αυτή που μου κάνεις. Σε βλέπω και σε καμαρώνω, το θέμα είναι ότι δεν περίμενα αυτή την έκπληξη. Η ευχή που σας δίνω είναι να πάρετε τα χρόνια μου σε πρώτη φάση. Μου αρέσετε πολύ όλοι σας».

«Πρέπει να συνεχίσετε να έχετε αυτή την αύρα που βγάζετε. Ένα ευχάριστο κλίμα, μια δεμένη ομάδα. Χαίρομαι να σας βλέπω, εύχομαι να συνεχίσετε έτσι. Η έκπληξη αυτή με ταράζει, γιατί μπορεί να είμαι στα έδρανα αλλά δεν είμαι στην τηλεόραση έτσι;», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κύριος Δημήτρης με την Ιωάννα Μαλέσκου να μην καταφέρνει να κρύψει τη συγκίνηση της.

Πάντως, είναι γνωστό πως η παρουσιάστρια είναι δεμένη με την οικογένειά της και την αγαπά πολύ. «Το σπουδαιότερο είναι ότι ο σταθμός και η διοίκηση, δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και στηρίζει το νέο αυτό εγχείρημα, από την πρώτη στιγμή. Σε ένα  τηλεοπτικό τοπίο με τόση αβεβαιότητα, είναι ευχής έργον να βρίσκεσαι σε μια οικογένεια που αναγνωρίζει τις ικανότητες και την προσπάθειά σου και σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια», είχε δηλώσει στο ilovestyle.

«Είναι ένας διαρκής χορός, ο χορός της τηλεθέασης. Και κάποιες φορές μπορεί να  σε χορέψει… στο ταψί. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα μπει να δει τα νούμερα με το που ξυπνήσει, ούτε θα επηρεαστεί η ημέρα και η διάθεσή μου. Ασφαλώς και επιθυμώ και επιδιώκω να είναι όσο πιο υψηλά γίνεται. Ευτυχώς για εμένα, η εκπομπή κινείται σταθερά και όμορφα», είχε προσθέσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments