Ελλάδα

Ντόρα Μακρυγιάννη: Αποκάλυψε ότι υπέστη ψυχολογική και σωματική βία από σύντροφό της

Ντόρα Μακρυγιάννη: Αποκάλυψε ότι υπέστη ψυχολογική και σωματική βία από σύντροφό της
Ντόρα Μακρυγιάννη: Η ηθοποιός μίλησε για τα άσχημα περιστατικά που είχε βιώσει.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη, πρωταγωνίστρια της σειράς «Ήλιος» του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι έχει υποστεί ψυχολογική και σωματική βία από πρώην σύντροφό της με αποτέλεσμα να δέχεται μηνύματα συμπαράστασης από φίλους και θαυμαστές.

«Υπήρχε ψυχολογική και σωματική βία σε σχέση μου παλιά, αλλά όταν βγήκα και είπα δημόσια τι πέρασα τότε, δεν ήταν επειδή ήθελα να το βγάλω από μέσα μου. Εγώ το είχα λύσει ήδη αυτό. Βγήκα από το βήμα που έχω για να βοηθήσω γυναίκες ότι ποτέ δεν είναι αργά.

Αρρώστησα και κάποια στιγμή είπα ότι δεν μπορεί η ζωή μου να είναι έτσι από εδώ και πέρα και ότι δεν μπορώ να ρίχνω συνέχεια τις ευθύνες πάνω μου, ότι εγώ φταίω. Βρήκα μόνη μου τη δύναμη για να ξεφύγω από αυτό και μετά απευθύνθηκα και σε έναν ειδικό», είπε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Για τη σωρεία καταγγελιών που γίνονται τις τελευταίες μέρες από γυναίκες και άνδρες ηθοποιούς για σεξουαλική παρενόχληση, αλλά και τη φράση «άνδρες παλαιάς κοπής» που ανέφερε ο Παύλος Χαϊκάλης, η Ντόρα Μακρυγιάννη σχολίασε:

«Το τι γινόταν παλιά, δεν σημαίνει ότι είναι πάντα σωστό. Είμαστε στο 2021. Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που δεν την ενόχλησε το «παλαιάς κοπής» και δεν νομίζω ότι υπάρχει και άντρας που δεν τον ενόχλησε. Γενικά, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις τοποθετήσεις μας, γιατί πίσω από αυτό υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δώσει πολύ μόχθο και δουλειά για να μπορέσουν να αποκαλύψουν το οτιδήποτε κρατούν κρυφό», αποκάλυψε η ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη.

Δείτε τις δηλώσεις της:

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ήλιος» παραχώρησε συνέντευξη στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και αποκάλυψε ότι όσο φοιτούσε στο Εθνικό Θέατρο έπεσε και εκεί θύμα ψυχολογικής βίας. Μάλιστα, είπε ότι είχε καθηγητή που ήταν αλκοολικός και πήγαινε μεθυσμένος στο μάθημα.

«Υπήρξε καθηγητής σας, δηλαδή, που σας έκανε να σκέφτεστε ότι δεν αξίζετε;», ρωτήθηκε. Η ίδια απάντησε: «Φυσικά και όχι μόνο εμένα αλλά όλους τους συμμαθητές, οι οποίοι δεν ήταν εικοσιπέντε χρονών, όπως εγώ όταν πήγα στη σχολή. Εγώ είχα φάει ήδη κάποια δυνατά χαστούκια από τη ζωή, οπότε ήμουν λίγο πιο σκληραγωγημένη.

Ένα παιδί 18-19 ετών είναι σφουγγάρι. Πολλοί υποσυνείδητα υιοθέτησαν τις συμπεριφορές των δασκάλων. Μιλούσαν με σκληρότητα και αγένεια και έλεγαν “Έτσι είναι ο χώρος μας. Αν δεν μπορείς να είσαι δυνατός πήγαινε σπίτι σου”. Ξέρετε, δε γίνεται ένας ψυχικά διαταραγμένος άνθρωπος να διδάσκει σε σχολές. Ούτε, βέβαια, ένας αλκοολικός που έρχεται μεθυσμένος στο μάθημα και προσπαθεί να πείσει τους μαθητές πώς αυτή είναι η ζωή και το θέατρο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments