Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Έκλεισε σε κανάλι έκπληξη

Ελένη Μενεγάκη: Έκλεισε σε κανάλι έκπληξη
Ελένη Μενεγάκη: Από ό, τι φαίνεται έρχεται η μεγάλη επιστροφή.

Πολλοί είναι εκείνοι που ήδη πιστεύουν ότι η Ελένη Μενεγάκη λείπει καιρό από την τηλεόραση. Αυτό, όμως, όλα δείχνουν ότι θα αλλάξει. Από ό, τι φαίνεται έρχεται MEGAλη επιστροφή. Ναι, καλά καταλάβατε, το κανάλι που έχει «κλείσει» την Ελένη είναι το MEGA, που θα επιχειρήσει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το πρόγραμμά του.

Αυτό υποστηρίζει το nassosblog.gr, το οποίο, μάλιστα, παραθέτει και πληροφορίες σχετικά με τον σχεδιασμό για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στις οθόνες μας. Η γνωστή παρουσιάστρια θα επιστρέψει στην ελληνική TV για να πάρει εκπομπή στην πρωινή ζώνη, κάτι που φυσικά ξέρει πολύ καλά.

Αυτό, όμως, που φαίνεται να σκέφτονται οι ιθύνοντες του Μεγάλου Καναλιού είναι η Ελένη Μενεγάκη να αξιοποιηθεί και σε άλλη ζώνη, αν και αυτό το σχέδιο είναι για να υλοποιηθεί σε δεύτερο χρόνο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αγαπημένη παρουσιάστρια αναμένεται να ανοίξει την επόμενη σεζόν με πρωινή εκπομπή. Αυτή θα προβάλλεται στις 10.00 – 13.00 στο Mega. Τι θα γίνει στη συνέχεια; Οι υπεύθυνοι του προγράμματος του MEGA από το 2022, δηλαδή σε ένα χρόνο περίπου από τώρα, σκέφτονται ότι η Ελένη Μενεγάκη θα αναλάβει να κάνει και βραδινό σόου.

Ποια είναι τα σχέδια τους συγκεκριμένα; Το σόου που ετοιμάζεται θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της Ελένης. Σύμφωνα με το ίδιο σάιτ ενώ εκείνη θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια, το σόου θα είναι πολυπρόσωπο.

Δηλαδή θα έχει πολλούς συνεργάτες, για διαφορετικές ενότητες, όπως σάτιρα και παιχνίδια. Αυτό που αξίζει να υπογραμμιστεί είναι ότι το κόνσεπτ θα είναι ελληνικό και όχι κάποιο ξένο format, αν και όπως γνωρίζουμε καλά παρθενογένεση στην τηλεόραση δεν υπάρχει.

Αν όλα αυτά ισχύουν, η πρωινή ζώνη αναμένεται να έχει ανακατάξεις αφού η Ελένη Μενεγάκη έχει αφοσιωμένο κοινό που σίγουρα θα ήθελε να απολαύσει μια επιστροφή της. Τώρα, αν όντως θα κάνει και το βραδινό σόου που σκέφτονται στο MEGA, τότε και εκεί, αν και η μάχη είναι πιο δύσκολη, θα υπάρξουν αλλαγές. Σίγουρα, όλα τα κανάλια θα πρέπει να σκεφτούν με ποιες επιλογές θα απαντήσουν…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments