Ελλάδα

Γιώργος Καρατζαφέρης: Η απίστευτη δήλωση για τον μουστακαλή, τον βουλευτή και τον Λιάγκα

Γιώργος Καρατζαφέρης: Η απίστευτη δήλωση για τον μουστακαλή, τον βουλευτή και τον Λιάγκα
Γιώργος Καρατζαφέρης: Σχολίασε τις πρόσφατες αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα για σεξουαλική παρενόχληση που αντιμετώπισε.

Την προσωπική του εμπειρία σχετικά με τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση που έχουν προκύψει τις τελευταίες εβδομάδες, κατέθεσε και ο Γιώργος Λιάγκας μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής το «Πρωινό».

Την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είχαν σε ζωντανή σύνδεση τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη, για να σχολιάσουν τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και λεκτικής βίας στον χώρο του θεάματος, ο παρουσιαστής για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι όταν εργαζόταν ως κοινοβουλευτικός συντάκτης υπέστη σεξουαλική επίθεση από βουλευτή.

«Όταν ήμουν κοινοβουλευτικός συντάκτης, πιτσιρικάς στη Βουλή, υπέστην σεξουαλική επίθεση από βουλευτή. Τον απομάκρυνα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάποιος άλλος θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίστοιχα. Εγώ τον απομάκρυνα και ήταν ακραίο αυτό που πήγε να μου κάνει. Τον απομάκρυνα και τελείωσε η ιστορία εκεί», εξέφρασε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Αυτές οι αποκαλύψεις λοιπόν, έγιναν αντικείμενο σχολιασμού από τον δημοσιογράφο, πολιτικό, ιδρυτή και πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑ.Ο.Σ.) Γιώργο Καρατζαφέρη ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα του γνωστού παρουσιαστή κάνοντας λόγο για ένα άνδρα με μουστάκι, τον Κώστα Καραγιάννη, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα πρώτα βήματα του Γιώργου Λιάγκα καθώς σύμφωνα με τον κο Καρατζαφέρη, «αυτός μου τον έφερε».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με όσα δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης:

Ποιος είναι ο Γιώργος Λιάγκας;

Ο Γιώργος Λιάγκας γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Η καταγωγή του είναι από το Αργυροπούλι Τυρνάβου Λάρισας. Είναι μηχανολόγος μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, από όπου πήρε το πτυχίο με βαθμό «λίαν καλώς».

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εργαζόταν ως πιανίστας σε ένα piano-bar. Εκεί τον είδε ο σκηνοθέτης Κώστας Καραγιάννης και τον συμβούλεψε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, πράγμα που έγινε. Υπήρξε στέλεχος του πολιτικού και κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ στο ΣΚΑΙ (μετέπειτα Alpha) και αργότερα στο Star Channel, όπου παρουσίαζε και δελτία ειδήσεων.

Στη δημοσιογραφία δάσκαλός του ήταν ο Σταμάτης Μαλέλης. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στο Mega Channel όπου παρουσίασε αρκετά επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια, όπως «50 50» και «Η εκδίκηση της ξανθιάς». Από τον Οκτώβριο του 2010 ως τον Ιούλιο του 2013 ανέλαβε από κοινού με τη σύζυγό του, Φαίη Σκορδά, την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega με τίτλο «Πρωινό mou» σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Το καλοκαίρι του 2013 συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 και μέχρι το καλοκαίρι του 2016 παρουσίασε την εκπομπή «Το Πρωινό», με τη σύζυγό του Φαίη Σκορδά ως συμπαρουσιάστρια. Από το 2007 μέχρι το 2014 διατηρούσε ραδιοφωνική εκπομπή στον Real FM 97.8 μαζί με την Ελεάννα Τρυφίδου. Πιο πρόσφατα, τη σεζόν 2019 με 2020 παρουσίασε τη μεσημεριανή εκπομπή στον ΣΚΑΙ με τίτλο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», καθώς και το τηλεπαιχνίδι «Guess my Age».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments