Ελλάδα

Γιώργος Τράγκας: Το απίθανο video για το νέο κόμμα με τον σκύλο αγκαλιά

Γιώργος Τράγκας: Το απίθανο video για το νέο κόμμα με τον σκύλο αγκαλιά
Γιώργος Τράγκας: Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε ένα βίντεο για το νέο του κόμμα παρέα με τον τετράποδο φίλο του.

Πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος. Το κόμμα έχει την ονομασία “Κίνημα Ελεύθερων Ανθρώπων” και για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο σε ποιον πολιτικό χώρο θα ανήκει. Ωστόσο οι προβλέψεις λένε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένα δεξιό κίνημα. Ο ίδιος ο Γιώργος Τράγκας δημοσίευσε ένα βίντεο προκειμένου να εξιγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Στο βίντεο διάρκειας 8 λεπτών ο δημοσιογράφος αναλύει το πλάνο του και κάποιες από τις θέσεις του κόμματος. Σε 8 αυτά λεπτά δεν γίνεται κάποια αναφορά στα ζώα, αλλά αν κρίνουμε από τη στάση του Γιώργου Τράγκα, πρόκειται για ένα κόμμα φιλόζωων. Την ώρα που ο δημοσιογράφος μιλάει στην κάμερα τα σκυλιά του κάνουν την εμφάνισή τους και εκείνος δεν διστάζει να παίξει μαζί τους.

Αναλυτικά στο βίντεο ο Γιώργος Τράγκας αναφέρει:

“Φίλες και φίλοι μετά από μια μεγάλη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία, θα είμαι παρών στις εκλογές. Κλείνοντας τη μακρά πορεία μου έχω μια δουλειά ακόμα να κάνω. Να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου παλλαϊκού ρεύματος ανατροπής του ζόφου και όσων ζούμε. Που θα φέρει στην επιφάνεια ελεύθερους ανθρώπους. Όσοι θέλετε μπορείτε να πάρετε μέρος, χωρίς κομματικές ταυτότητες. Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21, είναι καιρός να δώσουμε μια μεγάλη ελπίδα στα παιδιά και στα εγγόνια μας.”

Στο πλευρό του ο Νίκος Νικολόπουλος

Η πρώτη ηχηρή μεταγραφή του Γιώργου Τράγκα είναι ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Νικολόπουλος. Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος με δήλωσή του τόνισε: «Αγαπητοί συμπατριώτες συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμμαχητές, τα δύσκολα τελευταία χρόνια (δυστυχώς όχι και λίγα ) είμαι ένας από αυτούς που αντιδρούν, εναντιώνονται, και συνεχίζουν να αγωνίζονται για την απελευθέρωση από τα δεσμά των δανειστών και την υγειονομική δικτατορία των -εντελλομένων- λοιμωξιολόγων. Με την πεποίθηση αυτή πήρα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σου.

Σε λίγες μέρες ξεκινάμε μια δύσκολη μα και συναρπαστική εθνική προσπάθεια με τον Γιώργο Τράγκα ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ – ΑΡΧΗΓΟ και με πολιτικό όχημα ένα κινηματικό νέο πατριωτικό, που θέλει πάση θυσία να σπάσει το «γύψο» που μας έβαλαν και θα δώσει τη μάχη για να ξαναζήσουμε ΟΛΟΙ με Ελευθερία Δημοκρατία Δικαιοσύνη Ανεξαρτησία. Αυτά είναι τα τέσσερα ΑΣΤΕΡΙΑ του κόμματος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ.

Το ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ Κόμμα σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις όπως γνωρίζεις συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο λαός με την ψήφο του με έστειλε στη ΒΟΥΛΗ, όπως αδιάκοπα κάνει από το 1989, που με εκλέγει Βουλευτή Αχαΐας με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στις αλληλοδιάδοχες σκληρές εκλογικές αναμετρήσεις.

Σου θυμίζω ότι παραιτήθηκα και απαρνήθηκα την υπουργική καρέκλα καθώς επίσης όταν και πάλι χρειάστηκε να πω όχι στα μνημόνια διεγράφην από τους ΑΝΕΛ στη 1η ψηφοφορία μαζί με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη. Αμετακίνητος στις αρχές μου και ασυμβίβαστος προσέρχομαι και σήμερα ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ , με το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα στη νέα συμπαράταξη μάχης με μπροστάρη τον μαχητικό πατριώτη Γιώργο Τράγκα.

Η Ελλάδα μας είναι υπόδουλη στην Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη και απειλείται με «ακρωτηριασμό». Το πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο του τόπου προσβάλλουν συνειδητά την Ορθόδοξη πίστη μας και τις παραδόσεις μας και έχουν οδηγήσει την κοινωνία μας στην αποχαύνωση και την υποτέλεια.

Ζούμε σε μία εποχή, που από μας εξαρτάται ο βηματισμός του Έθνους και το μέλλον των παιδιών μας τις επόμενες δεκαετίες. Είναι η ώρα να στήσει ο λαός τα δικά του αναχώματα και οδοφράγματα στην επέλαση του νεοφιλελευθερισμού και του εθνομηδενισμού. Καλώ κι εσένα λοιπόν, να γίνεις ΙΔΡΥΤΙΚΟ μέλος για να γράψουμε μαζί την ιστορία της αντίστασης στους «εισβολείς» της παγκοσμιοποίησης.

Γνωρίζεις από την κόψη του σπαθιού την τρομερή το Γιώργο Τράγκα κι εμένα. Σε διαβεβαιώ ότι όλοι ΜΑΖΙ, με ΠΙΣΤΗ και ΑΛΗΛΕΓΓΥΗ, εμείς οι «ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΙ» μπορούμε να τα καταφέρουμε. Κανένας μόνος!

Στείλε τα στοιχεία σου (μόνο ονοματεπώνυμο και αριθμό δελτίου ταυτότητας) και γίνε σήμερα ιδρυτικό στέλεχος του νέου που γεννιέται. Σήκωσε ψηλά τα λάβαρα της Πατρίδας και της Ορθοδοξίας και στρατεύσου στη ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ αυτού του συναρπαστικού και σκληρού αγώνα για να κρατήσουμε την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ στη ζωή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments