Ελλάδα

Γκλέτσος Φασουλής: Σοκαριστικό εξώφυλλο στην εφημερίδα Μακελειό

Γκλέτσος Φασουλής: Σοκαριστικό εξώφυλλο στην εφημερίδα Μακελειό
Γκλέτσος Φασουλής: Η εφημερίδα συνεχίζει να βγάζει εξώφυλλά που προκαλούν μεγάλες αντιδράσεις.

Μετά τα σοκαριστικά πρωτοσέλιδα για τον Χάρη Ρώμα και για τους Παύλο Χαϊκάλη και Πέτρο Φιλιππίδη, η εφημερίδα Μακελειό αυτή τη φορά κυκλοφόρησε με ένα παρόμοιο «χτύπημα» για τους Απόστολο Γκλέτσο και Σταμάτη Φασουλή. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει απάντηση από τους δύο θιγόμενους από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του Στέφανου Χίου.

Δείτε το πρωτοσέλιδο που κυκλοφόρησε το Μεκελειό

Ποιος είναι ο Σταμάτης Φασουλής

Ο Σταμάτης Φασουλής είναι Έλληνας σκηνοθέτης, ηθοποιός και συγγραφέας. Γεννήθηκε στα Αμπελάκια Σαλαμίνας και μεγάλωσε στην Κυψέλη. Έχει σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Ήταν ένα από τα βασικά στελέχη του Ελεύθερου Θεάτρου και κατόπιν της Ελεύθερης Σκηνής. Έχει σκηνοθετήσει πολλές θεατρικές παραστάσεις, μεταξύ αυτών: Το τρίτο στεφάνι, Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης, Νίκη, Πλούτος, Ο θάνατος του εμποράκου, Βίρα τις άγκυρες και Αλέξης Ζορμπάς. Επίσης, έχει πολλές εμφανίσεις ως ηθοποιός στο θέατρο, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο.

Το 2001 ξεκίνησε με δική του πρωτοβουλία η απονομή του Βραβείου Χορν. Έχει συγγράψει τρία βιβλία: Ένας ηθοποιός διημερεύει, Μια πατρίδα τάβλι και Ένα βότσαλο στη μνήμη. Επιπλέον, το 2017 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στο τηλεοπτικό σόου Your Face Sounds Familiar και το 2020 στο Just the 2 Of Us.

Τι είχε δηλώσει πρόσφατα ο Απόστολος Γκλέτσος

Πριν λίγες μέρες ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ, στο «Tik Talk», και αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν συγκλονίσει όλη τη χώρα, ενώ προκαλέσει εξελίξεις στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Ο Απόστολος Γκλέτσος, μάλιστα, δεν δίστασε να πει ότι ίσως σε δύο περιπτώσεις να πέρασε και αυτός κάποια όρια και ζήτησε συγνώμη.

«Νομίζω ότι προσπαθούμε όλοι να βοηθήσουμε να τελειώσει αυτό το κακό. Να κοιτάξουμε όλοι με αυτοκριτική να δούμε τι γίνεται, αλλά από κει και πέρα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Ό,τι συμβαίνει θα πρέπει να είναι μεταξύ ενηλίκων, γιατί αλλιώς είναι εγκληματικό», τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Πάντα υπήρχε σεξουαλική παρενόχληση. Ξέρουμε τι γίνεται. Ο τρόμος της ανεργίας κρατά κλειστά τα στόματα. Μου έχουν κάνει φλερτ, όχι παρενόχληση, και μάλιστα το χάρηκα. Το να πει κάποιος μια καλή κουβέντα δεν είναι παρενόχληση».

O Απόστολος Γκλέτσο σε άλλη του τηλεοπτική παρουσία στο Mega είχε ξανά αναφερθεί στις καταγγελίες:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments