Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: «Αισθάνθηκα αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Αισθάνθηκα αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη»
Ιωάννα Μαλέσκου: Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε με την κακοκαιρία.

Τα τελευταία 24ωρα χιλιάδες νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα εξαιτίας της κακοκαιρίας που χτύπησε την Αττική. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να καταλάβει κάποιος πόσο δύσκολο είναι να μείνεις σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα την ώρα που επικρατεί πολικό ψύχος. Ανάμεσα σε αυτούς που ταλαιπωρήθηκαν ήταν και η Ιωάννα Μαλέσκου. Το σπίτι της παρουσιάστριας έμεινε χωρίς ρεύμα ενώ το χιόνι είχε καλύψει και το μπαλκόνι της.

Μάλιστα η παρουσιάστρια του Love It δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της μέσω κάποιων instagram story’s. Το μεσημέρι της Τετάρτης η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε κανονικά στο πλατό της εκπομπής της παρέα με τους συνεργάτες της. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε όσα έζησαν χιλιάδες συμπολίτες μας και η ίδια προσωπικά. Επέλεξε λοιπόν να μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που έζησε τονίζοντας πως ένιωσε μόνο και αβοήθητη μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

“Ήταν μια δύσκολη μέρα για εμένα”

Η Ιωάννα Μαλέσκου μιλώντας για όσα πέρασε, αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να περάσει τη νύχτα σε ξενοδοχείο, ενώ έγινε ολόκληρη επιχείρηση για να μπορέσει να βγει από το σπίτι της. “Χθες ήταν για μένα μια πολύ κακή μέρα, την οποία δεν θέλω να φανταστώ ότι θα βιώσω ξανά. Όχι μόνο για μένα και για πολλούς κατοίκους των βορείων προαστίων. Συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι να έχεις ρεύμα, θέρμανση και ζεστό νερό.

Συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι να έχεις ρεύμα, θέρμανση και ζεστό νερό. Χρειάστηκε κι εγώ, όπως και αρκετός κόσμος, να μείνουμε σε ξενοδοχείο και κυριολεκτικά να κάνουμε ένα σχέδιο απεγκλωβισμού μέσα στη νύχτα, στο σκοτάδι, με τα κινητά, παγωμένοι, να πρέπει να φύγουμε από εκεί που μέναμε γιατί το χιόνι ήταν μέχρι το γόνατο. Πέρασα έναν Γολγοθά”, ήταν τα λόγια της και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Δεν φανταζόμουν ότι ξυπνώντας και περιμένοντας κάποιος να έρθει να με πάρει για να έρθω στο στούντιο, η μέρα μου και η νύχτα μου θα κυλούσε με τέτοιον τρόπο που να νιώθω αβοήθητη σε ένα σπίτι παγωμένο χωρίς θέρμανση και χωρίς κεράκια. Αισθάνθηκα χθες πολύ αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη”, κατέληξε η εντυπωσιακή παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments