Ελλάδα

Λιγνάδης καταγγελίες: Η γυναίκα «κλειδί» στη σύλληψή του και οι απειλές – Τι κατέθεσε εναντίον του

Λιγνάδης καταγγελίες: Η γυναίκα «κλειδί» στη σύλληψή του και οι απειλές – Τι κατέθεσε εναντίον του
Λιγνάδης καταγγελίες: «Του είπα πως θα πάω στην Αστυνομία και θα τον δώσω. Και μου απάντησε το εξής: Αν τολμήσεις να μιλήσεις, θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα», φέρεται να αποκάλυψε η γυναίκα.

Με χειροπέδες στα χέρια ο Δημήτρης Λιγνάδης οδηγήθηκε σήμερα Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, στον Εισαγγελέα. Ντυμένος στα μαύρα και με χαμηλωμένο βλέμμα βγήκε από το γραφείο της ανακρίτριας, όπου λίγη ώρα πριν είχε λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σε τρία 24ωρα.

Και ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι την Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία θα απολογηθεί, όλο και περισσότερες καταθέσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας και «καίνε» τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Κρίσιμη ήταν η κατάθεση για την υπόθεση με πρωταγωνιστή τον επιφανή ηθοποιό – σκηνοθέτη που δόθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στον Εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο. Μετά την κατάθεση γυναίκας, ο Εισαγγελέας εξέτασε τη νύχτα μάρτυρα που προτάθηκε από τον 25χρονο ο οποίος κατέθεσε μήνυση για βιασμό που υπέστη από τον καταγγελόμμενο το 2010 ενόσω ήταν 14 ετών.

Ο μάρτυρας φέρεται να δήλωσε στον Εισαγγελέα πως δεν έχει καμία αμφιβολία για όσα ισχυρίζεται στη μήνυση του ο 25χρονος,γεγονός που στηρίζει μεταξύ άλλων, όπως είπε, και στη συμπεριφορά του σκηνοθέτη. Φέρεται επίσης, να επιβεβαίωσε ενώπιον του εισαγγελικού λειτουργού πολλά από όσα περιλαμβάνονται στην μήνυση του 25χρονου, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, πως και ο ίδιος είχε βρεθεί στο σπίτι του καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας υποστήριξε ότι είχε βρεθεί στο σπίτι του σκηνοθέτη, μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομηλίκους φίλους τους και ότι εκεί ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες προτείνοντας τους στην συνέχεια να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις. Ο μάρτυρας φαίνεται να είπε στον Εισαγγελέα πως όλη η παρέα εκείνη τη φορά έφυγαν αμέσως από το σπίτι και ότι ο ίδιος δεν πήγε ποτέ ξανά.

Τώρα μάλιστα, κυκλοφόρησαν λίγες περισσότερες πληροφορίες για τη γυναίκα – κλειδί η οποία κατέθεσε για τον Δημήτρη Λιγνάδη λίγες ώρες πριν συλληφθεί. Η γυναίκα μάρτυρας φέρεται ότι κατέθετε επί τέσσερις ώρες για την υπόθεση με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η γυναίκα αυτή όταν ήταν 19 ετών και ενώ σπούδαζε σε πανεπιστήμιο μεγάλης επαρχιακής πόλης, γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη. Τον ερωτεύτηκε και για 19 χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του. Όταν κατάλαβε τι συνέβαινε με ανήλικα αγόρια και κορίτσια, αντέδρασε.

«Του είπα πως θα πάω στην Αστυνομία και θα τον δώσω. Και μου απάντησε το εξής: Αν τολμήσεις να μιλήσεις, θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα». Η γυναίκα κατέθεσε ότι φοβόταν για τη ζωή της και κράτησε το στόμα της κλειστό. Ένα χρόνο αργότερα σταμάτησε να συναντάει τον σκηνοθέτη. Όμως, μέχρι τότε είχε δει πολλά.

«Όταν τον επισκεπτόμουν στο σπίτι του, κάποιες φορές έβλεπα νεαρά αγόρια αλλά και κορίτσια να φεύγουν. Κι όταν εγώ έφευγα, κάποια άλλα έρχονταν», ανέφερε η εν λόγω γυναίκα η οποία αποφάσισε να μιλήσει μετά τις καταγγελίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα για τον σκηνοθέτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments