Αθλητισμός

ΑΕΚ winmasters: Ανακοινώθηκε η νέα χορηγική συμφωνία

ΑΕΚ winmasters: Ανακοινώθηκε η νέα χορηγική συμφωνία
ΑΕΚ winmasters: Με μια λιτή εκδήλωση ανακοινώθηκε η νέα χορηγική συμφωνία της Winmasters με την Ερασιτεχνική.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ έχει μεγάλα άλματα προόδου για την εξυγίανση της τα τελευταία χρόνια. Σε μεγάλο βαθμό έχει αφήσει πίσω της τα βαρίδια του παρελθόντος και παρουσιάζει ανταγωνιστικές ομάδες. Ειδικότερα η ομάδα Χάντμπολ που είναι η καλύτερη στην Ελλάδα και ένα από τα φαβορί για το Ευρωπαϊκό Τρόπαιο. Η Ένωση δείχνει ότι δυναμώνει και αυτό φάνηκε και από την νέα χορηγική συμφωνία που είχε γίνει γνωστή πριν λίγο καιρό και παρουσιάστηκε χθες. Πρόκειται φυσικά για την συνεργασία με την εταιρία winmasters.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑEK, κ. Αλέξης Αλεξίου και ο Διευθύνων Σύμβουλος της winmasters κ. Θωμάς Τζόκας, Το «παρών» έδωσαν επίσης και οι αθλητές της ΑΕΚ Μαρία Τσουρή (Πόλο Γυναικών), Παναγιώτης Νικολαΐδης (Χάντμπολ), Μαριάννα Μπελιά (Βόλεϊ Γυναικών) και Παναγιώτης Κότσαρης (Μπάσκετ με αμαξίδιο).

Ο κ. Αλέξης Αλεξίου τόνισε: «Για εμάς στην ΑΕΚ, η επισημοποίηση της συνεργασίας με τη winmasters είναι ιδιαίτερα σημαντική κυρίως για τη χρονική στιγμή που επιτυγχάνεται. Με την πανδημία να έχει πλήξει τον αθλητισμό, είναι εντυπωσιακό που υπάρχουν άνθρωποι και οργανισμοί που επενδύουν σε αυτόν. Με τη winmasters έχουμε κοινό όραμα και κοινή πολιτική ανάπτυξης».

“Μεγάλη τιμή για την winmasters”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της winmasters κ. Θωμάς Τζόκας δήλωσε μεταξύ άλλων: «H AEK είναι μία από τις ιστορικότερες και λαοφιλέστερες ομάδες στην Ελλάδα και αποτελεί μεγάλη τιμή για τη winmasters να είναι ο Μεγάλος Χορηγός της. Η απόφασή μας για αυτή τη νέα χορηγία εστιάζεται στο γεγονός ότι ο αθλητισμός πλήττεται από την πανδημία και θεωρούμε καθήκον μας να τον υποστηρίζουμε».

Τέλος, οι αθλητές των τμημάτων της ΑΕΚ καλωσόρισαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τη winmasters στην οικογένεια του Συλλόγου, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση τους για τη νέα αυτή συνεργασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την λιτή εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας από τον Covid 19 με άπαντες τους παρευρισκόμενους να υποβάλλονται σε rapid test για να επιτραπεί η είσοδος στο χώρο.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments