Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Η ΝΔ και τα στελέχη της θεωρούν ότι βρίσκονται υπεράνω του νόμου

ΚΙΝΑΛ: Η ΝΔ και τα στελέχη της θεωρούν ότι βρίσκονται υπεράνω του νόμου
ΚΙΝΑΛ: Τι αναφέρει το ΚΙΝΑΛ για τους εμβολιασμούς εκτός σειράς από στελέχη της ΝΔ.

Κριτική προς την κυβέρνηση ασκεί το Κίνημα Αλλαγής με αφορμή τις «πρόσφατες αποκαλύψεις για τον κ. Χατζημάρκο περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και για επώνυμα γαλάζια στελέχη στη Θεσσαλονίκη», ότι εμβολιάστηκαν εκτός σειράς. «Η ΝΔ και τα στελέχη της θεωρούν ότι βρίσκονται υπεράνω του νόμου και των κανόνων και ότι νομίζουν μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, ακόμη και εις βάρος του κοινωνικού συνόλου», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος της αντιπολίτευσης όπου προσθέτει πως «φαίνεται ότι τα παραδείγματα της Ικαρίας και της Πάρνηθας τους εμπνέουν».

Σημειώνει ότι οι εισαγγελικές αρχές κινήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, «όμως στη Ρόδο για τον κ. Χατζημάρκο ακόμη περιμένουμε», καταλήγει η ανακοίνωση με το ΚΙΝΑΛ διερωτάται αν «θα καθυστερούσαν αν επρόκειτο για απλούς πολίτες».

Τι συνέβη

Με απόφαση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Στεργίου, αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα των Δήμητρας Ακριτίδου και Δρόσου Τσαβλή, καθώς και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν, μετά τις καταγγελίες για εμβολιασμούς εκτός σειράς. Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας αποφάσισε να απαλλάξει των καθηκόντων της την αντιδήμαρχο Παιδείας, Δήμητρα Ακριτίδου, ενώ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση κάλεσε τον κ. Τσαβλή να υποβάλει την παραίτησή του στο Σώμα. Να σημειωθεί ότι ο κ. Ζέρβας τους ευχαρίστησε για τη μέχρι τώρα προσφορά τους, «όμως λόγοι ηθικής τάξης δεν επιτρέπουν την παραμονή τους στη διοίκηση» του κεντρικού δήμου της πόλης.

Καταγγελίες για τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Όπως αναφέρει το skyrodos η υπεύθυνη γιατρός του Ιατρείου της Χάλκης κ. Αρβανιτίδου επιβεβαίωσε τον εμβολιασμό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου (είχε μεταβεί στη Χάλκη πιθανλως για υπηρεσιακούς λόγους οι οποίοι δεν έγιναν γνωστοί), αποκάλυψε ακόμη πως ο ίδιος ήταν σε κατάσταση που παρέδωσε στην ίδια ο δήμος με τα ονόματα των δημοτών και μάλιστα πριν από την ημέρα των εμβολίων. Επομένως δεν εμβολιάστηκε με επιπλέον δόση που περίσσεψε λόγω κάποιας απουσίας ή άρνησης πολίτη να εμβολιασθεί: Το όνομα του μπήκε στην κατάσταση και η διαδικασία ακολουθήθηκε χωρίς καμιά αναστολή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments