Αθλητισμός

Βόλος – ΑΕΚ: Σφραγίζουν την πρόκριση οι “κιτρινόμαυροι”

Βόλος – ΑΕΚ: Σφραγίζουν την πρόκριση οι “κιτρινόμαυροι”
Βόλος - ΑΕΚ: Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ πάει στην πόλη της Μαγνησίας για να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Βόλος υποδέχεται την ΑΕΚ στον επαναληπτικό του Κυπέλλου. Στο πρώτο παιχνίδι οι “κιτρινόμαυροι” είχαν επικρατήσει με 4-2. Το σκορ μπορεί να δείχνει εύκολη νίκη, αλλά μόνο τέτοια δεν ήταν. Ο Βόλος είχε μπει καλύτερα στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί. Η Ένωση χρειάστηκε να κάνει ένα ξέσπασμα για να φτάσει στη νίκη με σκορ πρόκρισης. Σήμερα οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά με την ΑΕΚ να έχει σαφές προβάδισμα.

Για άλλο ένα παιχνίδι, ο Μανόλο Χιμένεθ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλει να πάρει πολλά ρίσκα. Με λίγα λόγια αναμένεται να παρατάξει τη βασική ενδεκάδα του προκειμένου να καθαρίσει από νωρίς. Στα τελευταία παιχνίδια η ΑΕΚ βρίσκει γκολ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά συνεχίζει να δέχεται τουλάχιστον ένα τέρμα με μεγάλη ευκολία.

Βόλος - ΑΕΚ: Μεγάλο όπλο της Ένωσης ο Γκαρσία

Βόλος – ΑΕΚ: Μεγάλο όπλο της Ένωσης ο Γκαρσία

Βόλος – ΑΕΚ: Τα πλάνα του Μανόλο για την ενδεκάδα – Όλα για όλα από τον Λόπεθ

Μοναδικό δίλημμα αποτελεί η αμυντική γραμμή, όπου διεκδικούν δύο θέσεις οι Νταντσένκο, Ραντόνια και Σβάρνας. Ο Ουκρανός έχει το προβάδισμα για το δεξί άκρο και ο Σβάρνας στο κέντρο, ωστόσο δεν αποκλείεται να διατηρηθεί ο τελευταίος στα δεξιά. Κάτω από τα δοκάρια πιθανότατα θα επιστρέψει ο Τσιντώτας, με τον Λόπες αριστερά.

Στο κέντρο ο Σάκχοφ με τον Σιμάνσκι. Λιβάι Γκαρσία στα δεξιά, με τον Αλμπάνη αριστερά, επιτελικό μέσο τον Μάνταλο και στην κορυφή της επίθεσης τον Ανσαριφάρντ, σε διάταξη 4-2-3-1. Από την πλευρά του Βόλου, ο Άνχελ Λόπεθ, επεσήμανε στους παίκτες του ότι εάν πετύχουν ένα γρήγορο γκολ τότε όλα μπορεί να αλλάξουν και σίγουρα, όπως τους είπε, θα μπουν στο παιχνίδι.

Στην 11άδα, τώρα ο Λόπεθ δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές. Πιθανότητα μόνο μία με τον Περέα να παίρνει τη θέση του Μπαριέντος. Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες, Ντεντάκης, Κολόμπο και Ρενάτο Σίλβα. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις έξι το απόγευμα και θα προβληθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια της Cosmote Tv. Το σημερινό παιχνίδι θα το διευθύνει Έλληνας διαιτητής και συγκεκριμένα ο κύριος Γιώργος Τζοβάρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments