Video

Survivor spoiler: Παίκτης – έκπληξη αποχωρεί από τους κόκκινους

Survivor spoiler: Παίκτης – έκπληξη αποχωρεί από τους κόκκινους
Survivor spoiler: Τι λένε οι φήμες για την κόκκινη ομάδα.

Άνω – κάτω το Survivor. Οι μπλε συνεχίζουν να τσακώνονται για τα πάντα και οι κόκκινοι αντιμετωπίζουν πολλά αγωνιστικά ζητήματα λόγω των τραυματιών. Επεισόδιο σήμερα, Πέμπτη (4/3) μπορεί να μην προβάλλεται όμως οι φήμες για αποχωρήσεις από το παιχνίδι δίνουν και παίρνουν. Οι τελευταίες μάλιστα θέλουν την ομάδα του Γιώργου Κοψιδά να πετά εκτός τον Τριαντάφυλλο.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον τραγουδιστή να χτυπάει στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του στίβου μάχης, να πηγαίνει στο νοσοκομείο και μετά από λίγο να επιστρέφει με κολάρο στο κεφάλι. Ο ίδιος είπε ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 4-5 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδι της νέας εβδομάδας και σίγουρα σε αυτό της Κυριακής αλλά και στις δύο ασυλίες που έπονται.

Οι συμπαίκτες του άρχισαν αμέσως την γκρίνια, άλλοτε χιουμοριστικά και άλλοτε όχι. Ενώ κάποιοι αναρωτιούνται τι θα γίνει αν χάσουν την ασυλία, μιας και έφυγε και η Σοφία Μαργαρίτη, μια παίκτρια που είχε τις νίκες στο τσεπάκι της. Το τι θα συμβεί θα το δούμε σε λίγες ημέρες. Πάντως αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι πως ο τραυματισμός θα στοιχίσει στον “Ντάφυ”. Η ομάδα δεν θα δεχτεί να θυσιάσει κάποιον που παίζει και το παλεύει για χάρη του. Άλλωστε όσο το Survivor προχωράει γίνεται πιο αγωνιστικό και τα περιθώρια στενεύουν.

Survivor spoiler: Την ίδια ώρα βέβαια άλλες φήμες θέλουν τον Κρις Σταμούλη που αποχώρησε χτες από τους μπλε να επιστρέφει στο παιχνίδι με το κόκκινο χρώμα.

Ο δικηγόρος ήταν αυτός που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και ήταν και ο πρώτος παίκτης που βγήκε στον τάκο για αποχώρηση την περασμένη Κυριακή. Ο δεύτερος ήταν ο Αλέξης Παππάς, ενώ τον Πάνο Καλλίδη, δημιουργώντας την δυσαρέσκεια της ομάδας,  είχε«δώσει» ο Τζέιμς Καφετζής με την ατομική του ασυλία. «Αν φύγω θα είναι ο καλύτερος επίλογος. Απέδειξα την αγωνιστικότητά μου και θα το μετανιώσουν αυτό που με ψήφισαν» είπε ο Κρις Σταμούλης στην κάμερα του Survivor πριν το Συμβούλιο και την ανακοίνωση ότι πρέπει να πει “αντίο”.

Επίσης, στο χθεσινό επεισόδιο αποχώρισε και η Σοφία από τους κόκκινους λόγω του σπασίματος στο πόδι της, ενώ τραυματίστηκε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος εμφανίστηκε στο Συμβούλιο με κολάρο. Οι μπλε κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας, αλλά η ομάδα έχει διχαστεί για τα καλά, με τον Σάκη και τον Τζέιμς να βρίσκονται στα μαχαίρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments