Video

Στανίση: Η έκπληξη της τραγουδίστριας στους σπουδαστές και το απίστευτο ζεϊμπέκικο

Στανίση: Η έκπληξη της τραγουδίστριας στους σπουδαστές και το απίστευτο ζεϊμπέκικο
Στανίση: Με αφορμή αυτή την ανάθεση η μεγάλη ερμηνεύτρια μπαίνει στην Ακαδημία για να γνωρίσει τους σπουδαστές και να μοιραστεί μαζί τους κάτι από την εμπειρία και τις γνώσεις της.

Στο νέο επεισόδιο του “House of Fame” το απόγευμα της Πέμπτης, όλους τους σπουδαστές τους περίμενε μια έκπληξη. Η Κατερίνα Στανίση “εισβάλλει” στις πρόβες, δίνει συμβουλές και χορεύει ζεϊμπέκικο. Συνεχίζονται σήμερα, Πέμπτη (04/3), οι καβγάδες στο “House of Fame” στον ΣΚΑΙ, με αφορμή την ακαταστασία στο σπίτι όπου συγκατοικούν οι σπουδαστές. Ωστόσο αύριο αναμένεται να δούμε το 2o live μετά την λαμπερή πρεμιέρα της περασμένης εβδομάδας.

Παράλληλα, η Βένια θα γίνει έξαλλη με την Αναστασία, γιατί της μετακίνησε πράγματα που της ανήκαν χωρίς να την ρωτήσει. Ωστόσο, τους σπουδαστές περιμένει και μια μεγάλη έκπληξη. Η Κατερίνα Στανίση “εισβάλει” στην αίθουσα μουσικής την ώρα της πρόβας, καθώς η Χρύσα θα ερμηνεύσει το τραγούδι “Σε έχω κάνει Θεό” στο live της Παρασκευής (05/3).

Η διάσημη τραγουδίστρια θα δώσει συμβουλές στους σπουδαστές, ενώ θα χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της το μικρόφωνο παίρνει και ο Γιάννης Αρβανιτίδης παρασέρνοντας σε ένα απολαυστικό ζεϊμπέκικο τόσο την Κατερίνα Στανίση όσο και τον Διευθυντή της Ακαδημίας, Πάνο Μεταξόπουλο.

Στανίση: Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments