Πολιτική

ΜέΡΑ25: Επίθεση για αστυνομία στην κυβέρνηση

ΜέΡΑ25: Επίθεση για αστυνομία στην κυβέρνηση
ΜέΡΑ25: Επίθεση στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για όργιο βίας και καταστολής πραγματοποίησε το ΜέΡΑ25 για τη διαδήλωση στο σύνταγμα.

Το ΜέΡΑ25 δια στόματος του εκπροσώπος του Μιχάλη Κριθαρίδη εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για «όργιο βίας και καταστολής κατά ειρηνικών διαδηλωτών στο κέντρο της Αθήνας», από μεριά της αστυνομίας.

Σε δήλωσή του ο κ. Κριθαρίδης τονίζει ότι οι πολίτες παρεμποδίστηκαν να φτάσουν στην πλατεία Συντάγματος «από στρατιές των δυνάμεων καταστολής του κ. Χρυσοχοΐδη, ενώ πραγματοποιήθηκαν αρκετοί παράνομοι και καταχρηστικοί έλεγχοι, αλλά και βεβαίως αναίτιες προσαγωγές».

ΜέΡΑ25Επίσης καταγγέλλει ότι «οι αύρες και τα χημικά για άλλη μια μέρα “πότισαν” τον δικηγορικό και όχι μόνο κόσμο που διαδήλωνε ειρηνικά ως έχει εκ του Συντάγματος το δικαίωμα, για να μην καταλυθεί το κράτος δικαίου», ενώ «διμοιρία με μηχανές της Δράσης πήγε να πέσει μάλιστα στο πανό της Νεολαίας του ΜέΡΑ25 και του Τομέα Δικαιωμάτων του κόμματος επί της Ακαδημίας, προσπαθώντας να απωθήσει τη βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη».

Ο κ. Κριθαρίδης τονίζει ακόμη ότι «ο αυταρχικός κατήφορος της Κυβέρνησης Μητσοτάκη φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό». Καλεί τέλος την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό «να μας ενημερώσει αν υφίσταται ή όχι το Σύνταγμά μας, ώστε να το γνωρίζουν οι πολίτες και οι δικαστικές αρχές και να αντιδράσουν αναλόγως».

ΜέΡΑ25

Προσήχθη ο Έκτορας Κουφοντίνας

Ο Έκτορας Κουφοντίνας προσήχθη κατά τη διάρκεια της νέας συγκέντρωσης προς υποστήριξη στον Δημήτρη Κουφοντίνα που ξεκίνησε από τις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Μαρτίου στο Σύνταγμα. Επιπλέον, συμμετείχαν στη νέα αυτή συγκέντρωση η Πρωτοβουλία Δικηγόρων και Νομικών, καθώς και οι αριστερές οργανώσεις και συλλογικότητες.

Τα τελευταία νέα της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Ενημερώνουμε ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται για 18η ημέρα στην ΜΕΘ, εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών. Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, τηρώντας απόλυτα την κείμενη νομοθεσία και σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προέβη άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών, καθώς και σε κάθε δυνατή προσπάθεια για την διασφάλιση της υγείας του, όπως προτάσσει η ιατρική δεοντολογία και η σχετική νομοθεσία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments