Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [07/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [07/03/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας.

Με αυτά τα ζώδια να έχουν μεγάλη εύνοια για το 2021 σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, αν και μερικά έχουν ορισμένες άτυχες ημέρες μέσα στη χρονιά, ας δούμε τις ερωτικές προβλέψεις της ημέρας:

Κριός

Μην περιμένεις να ξετρελαίνεται ο εραστής σου με κάθε ιδέα, που κατεβάζει το κεφάλι σου. Ξέρεις πως πρέπει να του δώσεις μια εικόνα όσων φαντασιώνεσαι. Πριν υπερφορτώσεις όμως την μηχανή των ιδεών σου, δώσε την ευκαιρία στο ταίρι σου, να συνεισφέρει. Δεν είναι δυνατόν να έχεις την απαίτηση όλες οι ιδέες να προέρχονται από εσένα.

Ταύρος

Τα ερωτικά σου θέματα σε ενθαρρύνουν να κάνεις αρκετές σκέψεις για την εξέλιξη του δεσμού σου. Τα πραγματικά καλά νέα είναι ότι θα έχεις επιλογές. Η δημιουργία ή η ενίσχυση της σχέσης σου, θα μπορούσε να είναι πολύ απλή αν εξερευνήσεις μαζί με τον εραστή σου ένα συγκεκριμένο θέμα. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, μπορείτε μαζί, να εξαλείψετε μια πρόκληση και να δημιουργήσετε μια συναρπαστική ατμόσφαιρα για τους δύο σας.

Δίδυμοι

Η ψυχική ή εγκεφαλική διέγερση δεν θα είναι στις άμεσες προτεραιότητές σου. Η φυσική εγγύτητα θα ανεβεί γρήγορα στη λίστα των συναισθηματικών σου αναγκών, έστω και για λίγο. Για να λάβεις αυτά που επιθυμείς από το ταίρι σου, τουλάχιστον στο επίπεδο που θέλεις, ίσως χρειαστεί να προσφέρεις πρώτη εσύ, κάτι περισσότερο. Τότε θα δεις τα θετικά αποτελέσματα, που δημιουργούνται από την ειλικρίνεια και τη συνεργασία ανάμεσά σας.

Καρκίνος

Είτε είσαι ελεύθεροι είτε σε σχέση, ένα σενάριο που περιέχει αρκετή αμοιβαιότητα στην ερωτική σου ζωή, θα λειτουργήσει και πάλι προς όφελός σου. Όχι μόνο είναι πιθανό να λάβεις αυτό που δίνεις, ίσως και περισσότερα- αλλά όσα έχεις προσφέρει πρόσφατα, θα γίνουν αντιληπτά και θα εκτιμηθούν από τον εραστή σου. Το καλύτερο είδος υποστήριξης είναι αυτό που παρέχεται χωρίς να το ζητήσεις.

Λέων

Μπορεί να έχεις εξαιρετικές ιδέες για να δημιουργήσεις αρκετές ενδορφίνες στο σύστημά σου. Μπορεί να είσαι μάλιστα σίγουρη πως επειδή αυτές σε βοηθούν, θα επιδράσουν το ίδιο και στον εραστή σου. Με τόση θετική ενέργεια που διαπερνά το σώμα σου, θα νιώσεις υπέροχα μέσα σου ενώ θα ακτινοβολείς εξωτερικά. Το… sexy μάλλον δεν θα πλησιάζει καν, την περιγραφή της ατμόσφαιρας που μπορείς να εκπέμψεις!

Παρθένος

Για να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται συναισθηματικά, σωματικά και οικεία, θα πρέπει πρώτα να εστιάσεις στην εσωτερική σου λάμψη. Η βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης όπως και της διατροφής σου, είναι τα σωστά σημεία για να ξεκινήσεις. Επιπλέον προσπάθησε να ελαττώσεις τις εξαντλητικές και καταστροφικές υποχρεώσεις σου. Όσο πιο γρήγορα τις ελαττώσεις, τόσο πιο ευχαριστημένη θα νιώσεις, με το αναζωογονημένο και παθιασμένο κέφι σου!

Ζυγός

Ακόμα κι αν δεν μπορείς να εντοπίσεις τους λόγους που υιοθετείς μια πιο ανάλαφρη διάθεση, μην τους αμφισβητείς. Μια πιο αισιόδοξη και διασκεδαστική διάθεση θα μπορέσει να αντικαταστήσει την αυστηρότητα που εκπέμπεις εξωτερικά, με αποτέλεσμα να γίνεις αυτόματα μια υπέροχη ερωτική παρέα. Θα επηρεάσει μάλιστα και μια σχέση που σχηματίζεται τώρα αν είναι αυτό που επιθυμείς.

Σκορπιός

Η επιθυμία σου να εμπλέξεις τον εραστή σου με κάτι που σε ιντριγκάρει πιθανώς δεν έχει να κάνει με την ανάγκη σου για υποστήριξη. Αν αισθάνεσαι ότι ο εραστής σου θα απολαύσει την ψυχική διέγερση που προσφέρει αυτό, δες τι μπορείς να κάνεις για να μετατρέψεις μια μοναχική εκδρομή σε κάτι πιο συντροφικό. Ακόμα κι αν αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας πιο οικείας φιλικής σχέσης, είναι εξίσου συναρπαστικό.

Τοξότης

Κάτι που πιστεύεις ότι μπορεί να είναι διασκεδαστικό θα μπορούσε να μετατραπεί σε περιπέτεια, αν το δεις πιο ανοιχτόμυαλα. Αν σε συνοδεύει μάλιστα το άτομο που αγαπάς, θα είναι ένα επιπλέον μπόνους. Αν χρειάζεται να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα για να ξεκινήσεις αυτήν την αναζήτηση, τότε άφησε κατά μέρος τις ενοχές, αν θέλεις να ξεφύγεις για λίγο. Δες το περισσότερο σαν επένδυση, παρά σαν κάτι καθαρά ψυχαγωγικό.

Αιγόκερως

Σιγόβραζε στο μυαλό σου εδώ και καιρό, τουλάχιστον μια σημαντική επαγγελματική φιλοδοξία. Τώρα, μπορείς να εξηγήσεις στον αγαπημένο σου, τι ήταν αυτό που σε πυροδότησε. Το αντικείμενο του πόθου σου είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιαστεί από την πίστη και την αποφασιστικότητά σου. Αν όμως σου επισημάνει πως κινδυνεύεις να επιδοθείς περισσότερο στη δουλειά παρά στη διασκέδαση, μάλλον έχει δίκιο.

Υδροχόος

Θα αντιληφθείς πως τελευταία είσαι περισσότερο επικοινωνιακή κι εξωτερικεύεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Θα επωφεληθείς επίσης από μια σύντομη απομόνωση. Όμως, το να κάνεις ό, τι σε αναζωογονεί χωρίς να εξηγείς αυτή την ανάγκη στον αγαπημένο σου, μπορεί να στείλει λάθος μηνύματα. Ξέρεις πως έχεις κάθε πρόθεση να επανασυνδεθείς μαζί του αργότερα όταν φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Όμως μια σύντομη υπενθύμιση, είναι σίγουρα απαραίτητη.

Ιχθύες

Μπορείς να ωφεληθείς με πολλούς τρόπους τώρα αν ακολουθήσεις τη σωστή στάση. Μόλις η καρδιά σου πάρει μια γεύση από τις ανέσεις ή την πολυτέλεια, χωρίς αμφιβολία θα ζητήσει περισσότερα. Σε αυτή την περίπτωση ο εραστής σου, μπορεί να έχει τη δύναμη να σε προσγειώσει αν χρειαστεί. Αν σου προτείνει να επιβραδύνεις λιγάκι τις κινήσεις σου, αξίζει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου, αυτά που θα πει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments