Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε

Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε
Νέα Σμύρνη: Γιος αστυνομικού από το Σιδηρόκαστρο Σερρών μπήκε στην αστυνομία το 2020 στην τελευταία φουρνιά των ειδικών φρουρών.

Στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη κινδύνεψε η ζωή του 28χρονου αστυνομικού. Όσα έζησε έζησε στα χέρια των κουκουλοφόρων περιέγραψε ο ίδιος στους συναδέλφους του μόλις έφτασε στο νοσοκομείο 401.

Όταν έφτασε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401, ο ίδιος περιέγραψε στους συναδέλφους του την σκηνή του ξυλοδαρμού του. «Μη φοβάστε θα αντέξω. Προσπαθούσα να γλιτώσω το όπλο μου να μην μου το κλέψουν. Προσπαθούσαν να μου βγάλουν το κράνος από την πρώτη στιγμή. Με κλωτσούσαν στο κεφάλι. Ευτυχώς το κράνος μου το έβγαλαν στο τέλος». Σοκάρει η πρώτη προφορική κατάθεση του: «Ανεβοκατέβαζαν ξύλα και σιδερόβεργες στο κεφάλι μου. Με κλωτσούσαν και έβριζαν. Φορούσα το κράνος και ευτυχώς το είχα ασφαλίσει. Ούρλιαζαν και προσπαθούσαν να μου το βγάλουν. Και όταν τα κατάφεραν χτυπούσαν στο κεφάλι μου…». Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη: «Είναι ένα χρυσό παιδί»

Οι συχωριανοί του 28χρονου αστυνομικού στο Σιδηρόκαστρο Σερρών είναι ακόμη «παγωμένοι». Ένας στενός του φίλος με τον οποίο μεγάλωσαν μαζί, μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS για τον νεαρό αστυνομικό: «Είναι ένα χρυσό παιδί, είναι 28 χρονών όχι 27, είναι αθλητής, έχει τελειώσει γυμναστική ακαδημία. Πολλές οι εθελοντικές προσφορές του στον ανθρωπισμό, στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Όλοι έχουν να λένε γι’ αυτό το παιδί».

Γιος αστυνομικού από το Σιδηρόκαστρο Σερρών μπήκε στην αστυνομία το 2020 στην τελευταία φουρνιά των ειδικών φρουρών. Ήθελε από μικρός να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο έπειτα από 37 χρόνια στην αστυνομία. Όλοι μιλούν για τον «αγαθό γίγαντα» που συμμετείχε εθελοντικά σε προγράμματα για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Σήμερα, πρωί πρωί, οι γονείς και ο θείος του 28χρονου αναχώρησαν από το Σιδηρόκαστρο Σερρών για το 401 όπου νοσηλεύεται ο γιος τους εκτός κινδύνου.

Στη ΓΑΔΑ ο άντρας που έριξε τον αστυνομικό

Χθες στη Νέα Σμύρνη επικράτησεπανικός. Ωστόσο πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι συνελήφθη ο 30χρονος που έτρεξε περίπου 100 μέτρα και έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή, στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης. Πρόκειται για 30χρονο Έλληνα, ιρακινής καταγωγής, οπαδό του Ολυμπιακού, ο οποίος συνελήφθη στον Ασπρόπυργο.

Πρόκειται για 30χρονο Έλληνα, ιρακινής καταγωγής, οπαδό του Ολυμπιακού, ο οποίος συνελήφθη στον Ασπρόπυργο. Ο εντοπισμός του “Ινδιάνου”, όπως τον χαρακτηρίζουν οι αστυνομικοί με βάση την πρακτική που ακολούθησε, καθώς διένυσε τουλάχιστον 100 μέτρα και πέταξε τον αστυνομικό από τη μοτοσικλέτα, στην οποία ήταν συνεπιβάτης, ήταν θέμα ωρών για την ΕΛΑΣ, μετά τη σύλληψη ενός άλλου άνδρα, 22χρονου, που φέρεται να συμμετείχε στον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού.

​​​​Νέα Σμύρνη: Ποιος είναι ο δράστης

Ο συγκεκριμένος είναι αλλοδαπός, κάτοικος των Νοτίων Προαστίων και είναι γνωστός οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας με ιστορικό βίαιης οπαδικής συμπεριφοράς. Στις εικόνες εντοπίστηκε να κρατάει σιδηρολοστό και να συμμετέχει στην ομάδα των μπαχαλάκηδων που επιτέθηκε στον αστυνομικό. Νέα Σμύρνη

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 22χρονος έχασε το πορτοφόλι του στο σημείο της επίθεσης στον αστυνομικό. Μετά από ώρα προσέφυγε ο ίδιος σε αστυνομικό τμήμα όπου δήλωσε την απώλεια του πορτοφολιού του. Από την έρευνα της ΕΛΑΣ διασταυρώθηκε η συμμετοχής του στη δολοφονική επίθεση και συνελήφθη. Οι υπόλοιποι συλληφθέντες δεν είχαν απασχολήσεις τις Αρχές πριν από το περιστατικό ενώ οι περισσότεροι εξ αυτών είναι ανήλικοι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments