Nέα της αγοράς

COSMOTE TV: Μεγάλος Χορηγός του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

COSMOTE TV: Μεγάλος Χορηγός του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
COSMOTE TV: Προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω του κορωνοϊού, το Φεστιβάλ πραγματοποιείται από τις 4 έως τις 14 Μαρτίου online.

Η COSMOTE TV, η οποία έκλεισε έναν χρόνο λειτουργίας και είχε πολλές κινηματογραφικές πρεμιέρες τον προηγούμενο μήνα, στηρίζει για μία ακόμα χρονιά, ως Μεγάλος Χορηγός, το 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (ΦΝΘ), που φέτος διεξάγεται με υβριδικό τρόπο.

Προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού, το Φεστιβάλ πραγματοποιείται από τις 4 έως τις 14 Μαρτίου online, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του πατώντας εδώ, ενώ από τις 24 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου θα διεξαχθεί συνδυαστικά σε φυσικούς χώρους και online. COSMOTE TV 23ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Στο πρώτο μέρος του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (4 Μαρτίου με 14 Μαρτίου) το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την προβολή 50 διεθνώς αναγνωρισμένων ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν τα ντοκιμαντέρ του αφιερώματος «Προορισμός: Ταξίδι» που εξερευνούν τη σύγχρονη εμπειρία του ταξιδιού.

COSMOTE TV: Το Φεστιβάλ εγκαινιάζει φέτος για πρώτη φορά το Τμήμα Podcast

Το διάστημα 24 Ιουνίου με 4 Ιουλίου θα προβληθούν τα τρία διαγωνιστικά τμήματα του 23ου ΦΝΘ, αλλά και τα ελληνικά ντοκιμαντέρ με τη συμμετοχή κορυφαίων παραγωγών και συμπαραγωγών της COSMOTE TV. Η Αγορά του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου και προγραμματίζονται δράσεις της και σε εξωτερικούς χώρους.

Εξερευνώντας νέους τρόπους έκφρασης, το Φεστιβάλ εγκαινιάζει φέτος για πρώτη φορά το Τμήμα Podcast. Μέσα από workshops και online masterclass από επαγγελματίες του είδους, το κοινό θα ανακαλύψει τα εργαλεία, τα είδη και τα μυστικά των podcast. Επιλεγμένα podclass θα μεταδοθούν ζωντανά από το επίσημο YouTube κανάλι του Φεστιβάλ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και τη διαδικασία της online συμμετοχής σας επισκεφθείτε το επίσημο site. 23ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

COSMOTE TV: Τι περιλαμβάνει το online Φεστιβάλ;

  • Συνολικά 22 ταινίες (20 ντοκιμαντέρ και δύο ταινίες μυθοπλασίας) θα προβληθούν στο πλαίσιο του αφιερώματος Προορισμός: Ταξίδι που εξερευνά τη σύγχρονη εμπειρία του ταξιδιού και τη σχέση μας μαζί του.
  • Τα καλύτερα ντοκιμαντέρ πρόσφατης παραγωγής από ολόκληρο τον κόσμο στο τμήμα Top Docs. Συναρπαστικές προσωπικές ιστορίες, σπουδαίους σκηνοθέτες, ανερχόμενους δημιουργούς που φέρνουν την πραγματικότητα σε πρώτο πλάνο.
  • Οι ταινίες του τμήματος NextGen αφουγκράζονται τις φωνές των νέων. Τα ντοκιμαντέρ του τμήματος είναι διαθέσιμα δωρεάν για χρήστες από την Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments