Πολιτική

ΣΚΑΪ: Κυβερνητικά στελέχη καταδικάζουν την επίθεση

ΣΚΑΪ: Κυβερνητικά στελέχη καταδικάζουν την επίθεση
ΣΚΑΪ: Ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν την επίθεση στον ΣΚΑΪ εξέδωσαν κορυφαία κυβερνητικά στελέχη. Τι αναφέρουν σε αυτές.

Την επίθεση στα γραφεία του ΣΚΑΪ καταδικάζουν με ανακοινώσεις τους κορυφαία κυβερνητικά στελέχη. Ειδικότερα, ανακοινώσεις εξέδωσαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη και ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης.

ΣΚΑΪ: Η ανάρτηση του Νίκου Δένδια

«Η απολύτως καταδικαστέα επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι με μολότο’, είναι μία ακόμα επίθεση στην ελευθεροτυπία από τους εχθρούς της» έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. ΣΚΑΪ

Η δήλωση της Αριστωτελίας Πελώνη

«Η επίθεση σε ένα μέσο ενημέρωσης είναι επίθεση κατά της ελευθερίας του λόγου, βασικού συστατικού στοιχείου της Δημοκρατίας. Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, την οποία καταδικάζουμε, είναι επίθεση στις παραπάνω αρχές», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη και πρόσθεσε: «Το μόνο που καταφέρουν οι εχθροί του πλουραλισμού και της Δημοκρατίας, είναι να θέτουν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντί τους».

Η δήλωση του Τάσου Γαϊτάνη

«Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι είναι άλλη μια προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης της ελευθερίας του λόγου και είναι απολύτως καταδικαστέα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης και προσέθεσε: «Όσοι διαπράττουν τέτοιες πράξεις είναι εχθροί της Δημοκρατίας».

ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ: Η επίθεση στα γραφεία

Επίθεση από αγνώστους με βόμβες μολότοφ τα ξημερώματα του Σαββάτου 13 Μαρτίου δέχθηκε ο τηλεοπτικός σταθμός. Η επίθεση με βόμβες μολότοφ κατά των εγκαταστάσεων του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού στο Νέο Φάληρο έγινε σύμφωνα με την αστυνομία στις 02.30 τα ξημερώματα. Οι άγνωστοι έδρασαν και εξαφανίστηκαν. Πρόλαβαν και πέταξαν πέντε μολότοφ κατά του κτιρίου του σταθμού.

Οπως μεταδίδει η ιστοσελίδα του skai.gr, «τρείς άγνωστοι στις 2:22 το πρωί του Σαββάτου (13/3), πλησίασαν το κτίριο του ΣΚΑΪ από την πλευρά του Κηφισού.Οι δράστες κινήθηκαν περιμετρικά του τείχους του κτιρίου και πέταξαν πέντε μολότοφ χωρίς να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές. Οι τρεις πέσαν μέσα στον περίβολο και δύο έξω από τον φράχτη. Από τις μολότοφ προκλήθηκε μαύρισμα στην περίφραξη του κτιρίου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments