Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις
Ζώδια σήμερα: Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Τα ζώδια σήμερα επιφυλάσσουν εκπλήξεις και οι ερωτικές προβλέψεις για το Σάββατο 13/03/2021 είναι πολλές. Διαβάστε καλά τις προβλέψεις γιατί φαίνεται να προετοιμαστείτε όπως κάνει και για τις άτυχες μέρες 2021.

Ζώδια σήμερα: Ακολουθούν αναλυτικά οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

κριός

Τα ζώδια σήμερα λένε πως με έναν απογοητευτικό και ίσως γελοίο τρόπο, ένα ρομαντικό θέμα θα φανεί εξαιρετικά απαιτητικό. Ακόμα και αν νιώθεις σίγουρη πως έχεις λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να το αντιμετωπίσεις ή να το λήξεις οριστικά, ανακύπτει ένα άλλο ζήτημα που σχετίζεται μ’ αυτό… απαιτώντας προσοχή. Μην αγνοείς όμως το πόσο σταθερά γίνονται τα θεμέλια που δημιουργείς – ακόμα κι αν προς το παρόν είναι προς όφελός σου.

Ζώδια σήμερα: ταύρος

Ακόμα κι αν επικρατεί μια ατμόσφαιρα σοβαρότητας στην ερωτική σου ζωή, υπάρχουν οφέλη αν υιοθετήσεις μια πιο πειθαρχημένη προσέγγιση. Κάνε μικρά βήματα αντί να δώσεις όλη σου την προσοχή στις λεπτομέρειες όσων ξετυλίγονται. Αυτό περιλαμβάνει σκέψεις σχετικά με την δημιουργία μιας τέλειας σχέσης. Επιβράδυνε λίγο τα πράγματα…. απόλαυσε την κάθε στιγμή και όλα θα πάνε καλά!

δίδυμοι

Το να θέλεις να κάνεις βελτιώσεις στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, είναι μια υπέροχη ιδέα. Όμως θα βοηθούσε αν δεν πίστευες ολόψυχα ότι τα χρήματα ή οι υλικές χειρονομίες είναι ο τρόπος για να δείξεις την αγάπη σου. Ο αγαπημένος σου θα ξέρει αν οι προθέσεις ή τα κίνητρά σου αφορούν περισσότερο τις δικές σου ανάγκες, παρά τις δικές του. Θα το αφήσω επάνω σου.

καρκίνος

Η παθιασμένη δυναμική που δουλεύει προς όφελός σου, θα μπορούσε να φέρει εκτεταμένες εξελίξεις στον συναισθηματικό σου κόσμο. Προσπάθησε όμως, να μην δώσεις μεγάλη έμφαση στην εξωτερική σου εμφάνιση και στο πώς πιστεύεις πως σε βλέπει ο εραστής σου ή ο πιθανός αγαπημένος σου. Μην αλλάζεις για να ευχαριστήσεις κάποιον άλλον….παρά μόνο τον εαυτό σου. Ζώδια σήμερα

λέων

Θα ενταθεί η επιθυμία να αποστασιοποιηθείς ή να απομονωθείς για να σκεφτείς τον συναισθηματικό σου κόσμο. Αυτό όμως θα σου προσφέρει την ευκαιρία να συνδεθείς περισσότερο με τα πάθη και τα συναισθήματα που εξελίσσονται. Καλωσόρισε το γεγονός πως οι ρομαντικές σου ανάγκες μπαίνουν σε μεγαλύτερη εστίαση. Οι αποφάσεις που θα πάρεις, πιθανώς να είναι εκτεταμένες. Γι’ αυτό πάρε τον χρόνο σου!

Ζώδια σήμερα: παρθένος

Τα ζώδια σήμερα λένε πως μεγάλα σχέδια ή παθιασμένες φιλοδοξίες θα λάβουν ιδιαίτερη προσοχή αυτό το διάστημα. Ίσως αισθανθείς επίσης, πως αυτό που σου φαινόταν φανταστικό ή είχες απορρίψει σαν μη ρεαλιστικό πριν από πολύ καιρό, θα είναι μάλλον πιο εφικτό τώρα. Καθοδηγήσου από τις νέες δυνατότητες που ξεδιπλώνονται και σε εμπνέουν πραγματικά. Αν αισθάνεσαι ότι το μέλλον του συναισθηματικού σου κόσμου γίνεται όλο και πιο εμπνευσμένο…. έχεις δίκιο!

ζυγός

Παρόλο που δεν περπατάς απαραίτητα σε τεντωμένο σχοινί με τον εραστή σου, ίσως χρειαστεί να είσαι προσεκτική με την κατεύθυνση μιας συζήτησης. Εμπιστέψου τα ένστικτά σου για να ξέρεις πότε να την υποκινήσεις ή να την προωθήσεις. Το να πεις τις απόψεις σου και να πετύχεις τη λήξη της συζήτησης, μπορεί να γίνει με μία μόνο κίνηση….αλλά όλα εξαρτώνται από το να σιγουρευτείς, πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις.

Ζώδια σήμερα: σκορπιός

Μπορεί να δυσκολευτείς να κάνεις την υπομονή που χρειάζεται, όταν πρόκειται να ακούσεις αυτά που θα πει ο εραστής σου αυτήν τη στιγμή. Προσπάθησε όμως να τον ακούσεις, ακόμα κι αν αισθάνεσαι πως θέλεις να του απαντήσεις άμεσα. Αυτά που θέλεις να πεις, πιθανόν να είναι αληθινά και ρεαλιστικά. Όμως, όταν ο χρόνος φαίνεται σωστός, εκφράσου με αυτοπεποίθηση αλλά και με ευαισθησία.

τοξότης

Η Σελήνη θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε τα ερωτικά σου θέματα να έχουν μια ισχυρότερη συναισθηματική ατμόσφαιρα τώρα. Ωστόσο, μπορεί να είναι απαραίτητο να παραμείνεις στην πραγματικότητα και να σταματήσεις να κάνεις ουτοπιστικά ή φανταστικά όνειρα. Φαίνεσαι έτοιμη να κάνεις το ρομαντισμό προτεραιότητα με όλους τους σωστούς τρόπους τώρα – και μια ελαφρώς ισχυρότερη πειθαρχημένη προσέγγιση, σημαίνει ότι δεν θα το μετανιώσεις!

Ζώδια σήμερα: αιγόκερως

Βάλε στο μυαλό σου πως τα βήματα που έχεις κάνει και η πρόοδος που έχεις πετύχει στη σχέση σου, σε οπλίζουν με ένα νέο επίπεδο αυτοπεποίθησης. Ανοίξου στον αγαπημένο σου για το πώς επιθυμείς να εξελιχθεί το κοινό παθιασμένο ταξίδι σας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να εμπνεύσεις ένα βαθύτερο επίπεδο εμπιστοσύνης ανάμεσά σας…..κι αυτό θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ισχυρό τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments