Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επεισόδια κατά την άφιξή του στη Λάρισα

Ολυμπιακός: Επεισόδια κατά την άφιξή του στη Λάρισα
Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει την ΑΕΛ, όμως, η άφιξή της στην πόλη της Θεσσαλίας ήταν επεισοδιακή. Δείτε φωτογραφίες από τη Λάρισα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα Κυριακή την ΑΕΛ στη Λάρισα, όμως, η άφιξή του ήταν επεισοδιακή στην πόλη της Θεσσαλίας. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα από την Άρσεναλ για το Europa League, ενώ υπάρχει ζήτημα με τον Ζοσέ Σα και την αντίδραση οπαδών της ομάδας για την απόδοσή του αφού έφτασαν να στέλνουν μηνύματα στη σύζυγό του.

Στη Λάρισα με το που έφτασε ο Ολυμπιακός νεαροί «υποδέχτηκαν» την αποστολή με συνθήματα, ενώ υπήρξε μεγάλη ένταση.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το pressing.gr, επεισόδια είχαμε κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού μπροστά στο ξενοδοχείο Divani Palace. Συγκεκριμένα στις 20:20 μια ομάδα νεαρών προσέγγισε απo το Aρχαίο Θέατρο το ξενοδοχείο που θα διαμείνει η αποστολή του Ολυμπιακού, φωνάζοντας συνθήματα κατά της ομάδας του Πειραιά.

Η Αστυνομία απo την άλλη πλευρά αντέδρασε άμεσα. Σύμφωνα με το ίδιο σάιτ, η Αστυνομία χρησιμοποίησε βολίδες κρότου λάμψης μέσα στο πλήθος. Ως αποτέλεσμα είχαμε τον τραυματισμό μιας κοπέλας πού βρέθηκε στο σημείο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο τραυματισμός της κοπέλας είναι επιπόλαιος.

Δείτε φωτογραφίες

Ολυμπιακός: Επεισόδια κατά την άφιξη της ομάδας στη Λάρισα

Ολυμπιακός: Επεισόδια κατά την άφιξη της ομάδας στη Λάρισα

Ολυμπιακός: Επεισόδια κατά την άφιξη της ομάδας στη Λάρισα

Ολυμπιακός: Τι δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς πριν το ματς με τη Λάρισα

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της NOVA πριν το ματς με την ΑΕΛ. Αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Άρσεναλ. «Έχω αναλύσει τα παιχνίδια μας στην Ευρώπη και σε τέτοιες φάσεις σχεδόν ποτέ οι διαιτητές δεν συμβουλεύονται το VAR. Το συμβουλεύονται όταν πρόκειται για το οφσάιντ, που είναι ή δεν είναι.

Όταν έχει να κάνει με απόφαση του διαιτητή, όταν κριτήριο είναι η απόφαση του διαιτητή, τότε επιλέγουν να μην το τσεκάρουν. Αυτό γίνεται για αρκετούς λόγους. Ίσως έτσι θέλουν να δείξουν την κυριαρχία τους στο παιχνίδι, ότι εκείνοι παίρνουν τις αποφάσεις και δεν θέλουν να τις αλλάξουν. Επίσης γιατί αν αλλάξει η απόφασή τους μέσω του VAR, κλονίζεται ίσως η εμπιστοσύνη στον διαιτητή. Αυτό συμβαίνει από τους top διαιτητές της UEFA. Ίσως αυτό είναι ένα “μήνυμα” προς την UEFA, γιατί θα πρέπει τελικά να ξεκαθαρίσει αν το VAR αξίζει να υπάρχει ή όχι. Σε τέτοιες φάσεις, λοιπόν, όταν χρειάζεται η κρίση του διαιτητή, δεν συμβουλεύονται το VAR, επιμένουν στην πρώτη τους απόφαση».

Στη συνέχεια ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε εάν υπάρχει απογοήτευση και στεναχώρια από τους φιλάθλους, αλλά και έντονη κριτική για ορισμένους παίκτες, για τις επιλογές τους στο παιχνίδι. Είναι ώρα για κριτική ή θα πρέπει να την αφήσει στην άκρη καθώς έρχονται σημαντικά παιχνίδια;

«Είναι κατανοητό αυτό. Καταλαβαίνω τον κόσμο, και εμείς οι ίδιοι είμαστε απογοητευμένοι. Καταλαβαίνω την απογοήτευση και την κριτική. Πρέπει να πούμε ότι το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο για εμάς, ο αντίπαλος είχε μεγάλη ποιότητα. Και πράγματι κάποιοι παίκτες δεν έπιασαν την απόδοση που μας έχουν συνηθίσει. Όλα αυτά πρέπει να τα αφήσουμε πίσω, γιατί ο αγώνας της Κυριακής με την ΑΕΛ είναι σημαντικός για εμάς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments