Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επαναφέρουν τον Ανατολάκη

Ολυμπιακός: Επαναφέρουν τον Ανατολάκη
Ολυμπιακός: Η κίνηση που κάνουν οι ερυθρόλευκοι, με τον παλαίμαχο άσο να ετοιμάζεται για πόστο που θα αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρόταση έκπληξη ο Ολυμπιακός για το ΔΣ της ΕΠΟ. Στήριξη προς το πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη, όσον αφορά τις εκλογές, εξέφρασε με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Πειραιά, η οποία παράλληλα πρότεινε την υποψηφιότητα του Γιώργου Ανατολάκη για Τακτικό Μέλος.

Ολυμπιακός: Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στην τελευταία συνεδρίαση της, ανακοινώνει ότι ομόφωνα αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Θεόδωρου Ζαγοράκη για την προεδρία της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. στις προσεχείς εκλογές. Ομόφωνα επίσης αποφάσισε να προτείνει τον πρόεδρο και μέλος της Ε.Ε. κ. Γεώργιο Ανατολάκη, ως υποψήφιο για Τακτικό Μέλος της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. στις προσεχείς εκλογές της».

Γιώργος Ανατολάκης: Aναμένεται για πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Γ

Τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση πιέζει την ΑΕΚ να παραχωρήσει 2 θέσεις του συμβουλίου, προκειμένου να τις καταλάβουν πρόσωπα που θα υποδείξει ο Ολυμπιακός. Ένα απ’ αυτά λοιπόν αναμένεται να είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Γ. Ανατολάκης.

Ολυμπιακός

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Ανατολάκης ήταν μέλος της Εθνικής Ελλάδας από το 1996 μέχρι το 2007, έχοντας συνολικά καταγράψει 22 συμμετοχές. Το ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου 1996, στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση εναντίον της Πορτογαλίας, όταν υπό τις οδηγίες του Κώστα Πολυχρονίου αντικατέστησε στο δεύτερο ημίχρονο τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Όσον αφορά τη συλλογική του πορεία, υπηρέτησε τρεις ομάδες. Τον Ηρακλή, τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, κατακτώντας με την ομάδα του Πειραιά 10 πρωταθλήματα, ενώ στο παρελθόν είχε γίνει και βουλευτής με το ΛΑΟΣ.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Εθνικό Πυλαίας και αγωνίστηκε επαγγελματικά αρχικά στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης την περίοδο 1992-93, ενώ στα μέσα της περιόδου 1996-1997 και μετά από 133 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του «γηραιού», μετακόμισε στον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση 10 πρωταθλημάτων και 3 κυπέλλων (με 3 νταμπλ), όντας σχεδόν πάντα ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας.

Το καλοκαίρι του 2007, στο πλαίσιο ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού του Ολυμπιακού, αποδεσμεύτηκε από τον σύλλογο και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ατρόμητο Περιστερίου, ο υποβιβασμός όμως της ομάδας του Περιστερίου είχε ως αποτέλεσμα τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments