Διεθνή

Demi Lovato: «Έπεσα θύμα βιασμού στα 15 μου»

Demi Lovato: «Έπεσα θύμα βιασμού στα 15 μου»
Demi Lovato: Η τραγουδίστρια ήταν μόλις 15 ετών όταν έπεσε θύμα βιασμού από κάποιον που γνώριζε «και έπρεπε να βλέπει συνεχώς», όπως αποκαλύπτει.

Τη δική της #Metoo ιστορία αποκάλυψε η Demi Lovato, στην πολύ νεαρή ηλικία των 15 ετών, όταν ακόμη δούλευε στην Disney.

Η 28χρονη αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ της Demi Lovato: Dancing with the Devil, ότι το άτομο δεν αντιμετώπισε συνέπειες, ενώ δεν αναφέρει ποιος ήταν ο δράστης, μόνο ότι «έπρεπε να βλέπει αυτό το άτομο όλη την ώρα» αργότερα. «Έχασα την παρθενιά μου σε έναν βιασμό», είπε στο ντοκιμαντέρ, προσθέτοντας ότι δυσκολεύτηκε να την ταξινομήσει έτσι.

«Πραγματικά βασάνισα τον εαυτό μου για χρόνια, γι ‘αυτό και είχα δυσκολία να συμφωνήσω με το γεγονός ότι ήταν βιασμός όταν συνέβη», συνέχισε η Lovato. «Είχαμε έρθει κοντά, αλλά του είπα πως δεν πρόκειται να προχωρήσουμε περισσότερο, είμαι παρθένα και δεν θέλω να την χάσω έτσι». Και αυτό δεν τον ένοιαξε ιδιαίτερα, το έκανε ούτως ή άλλως. Έτσι το κράτησα κρυφό μέσα μου και είπα στον εαυτό μου ότι ήταν δικό μου λάθος, γιατί πήγα στο δωμάτιο μαζί του».

Μέρος αυτής της εσωτερικής ντροπής είχε να κάνει με την αντίληψη του κοινού για την Demi Lovato, η οποία ήταν τότε ένα από τα αστέρια της Disney Channel. «Υποτίθεται ότι ενώ ήμουν παρθένα, δεν μπορούσα να πω ότι στην πραγματικότητα είχα μια σεξουαλική εμπειρία, παρόλο που ήταν βιασμός», είπε.

Demi Lovato

Φυσικά, η κακοποίηση είχε αρνητική επίδραση στην ψυχική υγεία της Lovato και την έστειλε την αναζήτηση επικίνδυνων μηχανισμών αντιμετώπισης, όπως είναι τα ναρκωτικά, το ποτό, διατροφικές διαταραχές και αυτο-τραυματισμός. Η Demi Lovato είπε ότι αποθαρρύνθηκε από το να αποκαλύψει την εμπειρία της, αφού παρακολουθούσε την έκρηξη των μέσων ενημέρωσης που συνέβη μετά από τις διαρροές φωτογραφιών της μελανιασμένης Rihanna, όταν ο τότε σύντροφός της,Chris Brown, την είχε κακοποιήσει. Χρόνια αργότερα, αφού το κίνημα #MeToo κέρδισε δυναμική στο Χόλυγουντ, αισθάνθηκε υπερβολική και «κουράστηκε να ανοίξει το στόμα της». «Η ιστορία μου στο #MeToo είναι εγώ να λέω σε κάποιον τι μου συνέβη και αυτός να μην «πληρώνει» ποτέ. Συνέχισε να γυρίζει κανονικά την ταινία στην οποία συμμετείχε», είπε.

Demi Lovato: Η δεύτερη εμπειρία της με σεξουαλική κακοποίηση

Μετά από χρόνια η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια είχε ξανά μια παρόμοια εμπειρία, αυτήν την φορά με τον άνθρωπο που της μετέφερε τα ναρκωτικά, την νύχτα που παραλίγο να πεθάνει από υπερβολική δόση. «Δεν έπαθα απλά υπερβολική δόση. Με εκμεταλλεύτηκαν», λέει η 28χρονη στο ντοκιμαντέρ για τη νύχτα του Ιουλίου το 2018. Μια φίλη της, η Sirah Mitchell, εξήγησε ότι στη Lovato δόθηκε ηρωίνη «μαζί με φεντανύλη» εκείνο το βράδυ. «Κατέληξε επίσης αναίσθητη και το άτομο αυτό την άφησε για νεκρή», λέει η Mitchellγια τον έμπορο στο ντοκιμαντέρ.

«Όταν με βρήκαν, ήμουν γυμνή και μπλε. Με άφησε κυριολεκτικά νεκρή αφού με εκμεταλλεύτηκε», λέει η Lovato. «Όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο, ρώτησαν αν είχαμε συναινετικό σεξ. Είδα ένα φλας να τον έχω από πάνω μου. Δεν ήταν παρά ένα μήνα μετά από αυτήν την νύχτα που συνειδητοποίησα, πως δεν ήμουν σε κατάσταση να πάρω μια συναινετική απόφαση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments