Video

Demi Lovato: «Έπαθα 3 εγκεφαλικά και καρδιακή ανακοπή – Είχα 5 λεπτά ζωής»

Demi Lovato: «Έπαθα 3 εγκεφαλικά και καρδιακή ανακοπή – Είχα 5 λεπτά ζωής»
Demi Lovato: Η ίδια γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε γι’ αυτή τη θλιβερή περίοδο της ζωής της στη νέα της σειρά ντοκιμαντέρ.

Ήταν Ιούλιος του 2018, όταν η Demi Lovato ακροβατούσε ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο. Η 28χρονη τραγουδίστρια έχασε τις αισθήσεις της μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η ίδια γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε γι’ αυτή τη θλιβερή περίοδο της ζωής της στη νέα της σειρά ντοκιμαντέρ στο YouTube που έχει τίτλο: «Demi Lovato: Dancing With The Devil». «Έπαθα τρία εγκεφαλικά και μία καρδιακή ανακοπή. Οι γιατροί μου είπαν ότι είχα πέντε με δέκα λεπτά ζωής», περιέγραψε στην κάμερα η νεαρή pop star.

Αυτή η περιπέτεια υγείας που λίγο έλειψε να της στοιχήσει την ίδια της τη ζωή έχει αφήσει ακόμα τα σημάδια επάνω της. «Μου άφησε εγκεφαλική βλάβη και ακόμα παλεύω με τις συνέπειες μέχρι σήμερα. Δεν οδηγώ διότι έχω θολά σημεία στην όρασή μου. Και για πολύ καιρό δυσκολευόμουν να διαβάσω. Ήταν μεγάλη υπόθεση όταν κατάφερα να διαβάσω ένα βιβλίο, δύο μήνες μετά διότι η όρασή μου ήταν πολύ θολή».

Σήμερα η ίδια νιώθει ευγνώμων που ζει και όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Είχα πολλές ζωές, σαν μια γάτα. Είμαι στην ένατη ζωή μου». Τέλος, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να κάνει αυτό το ντοκιμαντέρ εστιάζοντας στο πιο σκοτεινό σημείο της ζωής της. «Θέλω να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους που έχουν βρεθεί στον δρόμο που ήμουν κι εγώ. Παράλληλα, ένιωθα την ανάγκη να μιλήσω για όλα στους θαυμαστές μου».

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι το 2017 η Demi Lovato είχε μιλήσει για τη «μάχη» που έδωσε με τις ουσίες όταν ήταν ακόμα έφηβη, την απόφασή της να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης σε ηλικία 18 ετών εξαιτίας της διπολικής διαταραχής, ενώ το 2018 κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τίτλο Sober, αφού ήταν τότε που έπειτα από 6 χρόνια που ήταν νηφάλια… ξανακύλησε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments