Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [17/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [17/03/21]
Ζώδια σήμερα: Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 17 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Με την αγωνία για τους εμβολιασμούς να κορυφώνεται αν και οι αστρολογικές προβλέψεις για τη χρονιά είναι καθησυχαστικές για μερικά ζώδια, οι πλανήτες μαρτυρούν τις ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια:

Κριός

Αν προσπαθείς να κρατήσεις κρυφά κάποια ερωτικά σου μυστικά θυμήσου το παλιό ρητό που λέει, «πως όποιος μιλάει πολύ τον τρώει η μαρμάγκα». Ακόμα κι αν καταφέρεις να μην το πεις σε κανέναν, μπορεί κάποιος να το αποκαλύψει. Για αυτό, αν νιώθεις πως θέλεις ν’ ανοιχτείς σε ένα φίλο, προσπάθησε να επιλέξεις το σωστό άτομο με προσοχή.

Ταύρος 

Η συναισθηματική αναστάτωση που έχεις, μπορεί να πηγάζει από κάπου που δύσκολα μπορείς να εντοπίσεις. Ωστόσο, θα σκεφτείς ρεαλιστικά για να μπορέσεις να αξιολογήσεις με ακρίβεια την κατάσταση που βιώνεις. Να γνωρίζεις όμως, πως πρέπει ν’ αντιμετωπίσεις με αποφασιστικότητα ό,τι προκύψει στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Για αυτό περίμενε λίγο, μέχρι να ξεκαθαρίσει αυτό που σου προκαλεί σύγχυση.

Δίδυμοι

Η αυτοπεποίθησή σου, θα λάβει μια ωραία ώθηση τώρα. Θα συμβάλλει μάλιστα στο ν’ ακολουθήσεις μία στάση, που θα προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια στο δεσμό σου. Αποβλέποντας στο μακροπρόθεσμο μέλλον σου, κι σ’ αυτό που χρειάζεσαι για να νιώθεις ήρεμη και ασφαλής, θα ξεκινήσεις, κατασκευάζοντας θεμέλια που περιμένουν να μπουν σε εφαρμογή εδώ και τώρα!

Καρκίνος

Ένα κύμα ενεργητικότητας θα διεισδύσει στον συναισθηματικό σου κόσμο, βοηθώντας να ξεκινήσεις την πραγματοποίηση ενός φιλόδοξου στόχου σου. Αν υπάρχει κάτι που θα μάθεις στην πορεία, είναι πως πρέπει να χαλιναγωγήσεις το πάθος και την ορμή σου. Η υπομονή και η αποφασιστικότητα θα σε βοηθήσουν ώστε να βιώσεις το πάθος και τη χαρά στην ερωτική σου ζωή. Γι’ αυτό κοίτα μπροστά και μην στραφείς ξανά πίσω.

Λέων 

Η Σελήνη που επηρεάζει την καριέρα σου, θα σε τραβήξει ξανά προς αυτή την κατεύθυνση. Όμως, ο καθορισμός μιας ατζέντας που θα κατανέμει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στις εργασιακές σου αναζητήσεις, θα είναι συνετή κίνηση. Έχεις μια υπέροχη ευκαιρία τώρα να ισορροπήσεις την επαγγελματική με την ερωτική σου ζωή. Αν μάλιστα δει τις προσπάθειες που καταβάλλεις ο εραστής σου, θα βιώσεις τα φανταστικά αποτελέσματα.

Παρθένος

Μπορείς να επιδοθείς σε όση ζωντάνια κι επιπολαιότητα επιθυμείς, αρκεί να το κάνεις με ευαισθησία. Επειδή αν θεωρείς διασκέδαση το να πειράζεις και να κάνεις πλάκες εις βάρος του εραστή σου, τότε θα δημιουργήσεις μόνη σου πρόβλημα στο δεσμό σου. Αυτός ο χρυσός κανόνας που λέει πως αν δεν μπορείς να πεις κάτι ωραίο…μην πεις τίποτα, ισχύει. Γι’ αυτό φρόντισε να το επαναλαμβάνεις μέσα σου και να συμπεριφέρεσαι με μέτρο!

Ζυγός 

Η δημιουργία μιας νέας ισορροπίας στην ερωτική σου ζωή, ίσως σημαίνει πως πρέπει να επαναφέρεις στη σχέση, τα προσωπικά σου όρια. Αν βρίσκεσαι σε περιστασιακή σχέση, τότε θα νιώσεις πως η λίμπιντο του εραστή σου, καθοδηγείται περισσότερο από την καρδιά του. Αν είσαι σε μόνιμη σχέση, τότε θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις αναλάβει πολλές ευθύνες για την ομαλή λειτουργία του δεσμού σου και θα «πατήσεις πόδι».

Σκορπιός

Μην απορρίπτεις τη γνώση ή τη σοφία που έχεις αποκτήσει από τις εμπειρίες σου. Μπορείς μάλιστα να τις προσφέρεις στον αγαπημένο σου τώρα. Κάτι με το οποίο επιθυμεί να πειραματιστεί, δεν θα αιχμαλωτίσει μόνο τη φαντασία σου, αλλά θα σου θυμίσει μια ανάλογη άσχημη εμπειρία από το παρελθόν. Η καθοδήγησή σου, θα εκτιμηθεί. Όμως καλό είναι να του αφήσεις χώρο ν’ αναπνεύσει και να μάθει κάτι μόνος του.

Τοξότης 

Κάτι που απαιτεί προσοχή θα σου φανεί περισσότερο σαν αγγαρεία, παρά σαν κάτι που θα σε κάνει να πετάξεις από χαρά. Όμως σε περιμένει μια ανταμοιβή αν μπορέσεις ν’ ασχοληθείς ή να κάνεις αυτό που χρειάζεται για να ολοκληρώσεις αυτή την υποχρέωση. Μπορεί μάλιστα να πιστέψεις, πως ό,τι θα φέρει αργότερα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου, θα είναι καλά κερδισμένο!

Αιγόκερως

Ένα ρομαντικό ζήτημα ή ένα θέμα συνεργασίας μπορεί να απαιτεί περισσότερη προσοχή από ό, τι πίστευες. Φαίνεται να υπάρχει κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσεις ή να καταλάβεις αν πρόκειται να αντικαταστήσεις συγκεκριμένες ερωτήσεις με απαντήσεις. Όμως ο γρηγορότερος τρόπος για να φτάσουν οι απαντήσεις, είναι να κρατήσεις το μυαλό σου όσο το δυνατόν πιο ανοιχτό. Είναι καλό να σε καθοδηγεί η περιέργεια, αλλά άφησε ό,τι πρέπει να μάθεις, να έρθει να σε βρει μόνο του.

Υδροχόος

Τα εργασιακά σου θέματα, άφησέ τα στο κατώφλι! Τροποποίησε τη λίστα των υποχρεώσεών σου αν είναι απαραίτητο κι αφιέρωσε περισσότερο χρόνο με τον εραστή σου. Υπενθύμισε επίσης στον εαυτό σου πως «δουλεύεις για να ζεις. Δεν ζεις για να δουλεύεις». Έχεις αρκετό πάθος στη σχέση σου, απλά πρέπει να το ισορροπήσεις λίγο πιο έξυπνα!

Ιχθύες

Σήμερα πρέπει να είσαι προνοητική και να δώσεις στην φιλόδοξη ενέργεια που επικρατεί, μια εποικοδομητική και ευχάριστη διέξοδο. Η παθιασμένη πρόοδος μπορεί να χρειάζεται μια πιο σοβαρή αντιμετώπιση από σένα και τον εραστή σου. Επίσης μπορεί να επικρατεί μια τεταμένη ατμόσφαιρα στο δεσμό σου. Όσο όμως αυτός ο δεσμός δεν αντιμετωπίζεται με επιχειρηματικό τρόπο, όλα θα πάνε καλά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments