Lifestyle

Snyder Cut: Έρχεται και στην Ελλάδα από την Cosmote TV

Snyder Cut: Έρχεται και στην Ελλάδα από την Cosmote TV
Snyder Cut: Το όραμα του σκηνοθέτη Zack Snyder για την blockbuster superhero ταινία Justice League ζωντανεύει στην Ελλάδα μέσω της COSMOTE TV.

Το όραμα του σκηνοθέτη Zack Snyder για την blockbuster superhero ταινία Justice League ζωντανεύει στην Ελλάδα. Στις 18 Μαρτίου, οι συνδρομητές θα μπορέσουν μέσω της COSMOTE TV να δουν την ταινία.

To Zack Snyder’s Justice League είναι η έκδοση της ταινίας του 2017, Justice League, που δεν πρόλαβε να φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ο Zack Snyder αν και σκηνοθέτης του, αναγκάστηκε να αφήσει το project κατά τη διάρκεια του post-production. Το Justice League δεν έμεινε όμως στο συρτάρι, καθώς τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Joss Whedon.

Αλλαγή σχεδίων

Μάλιστα η αποτυχία εκείνης της ταινίας άλλαξε τα πλάνα της Worner Bros για το κινηματογραφικό μέλλον των ταινιών της DC. Τότε ξεκίνησε ο Zack Snyder να μιλάει για το δικό του cut της ταινίας και πόσο διαφορετικό θα ήταν. Αυτό έγινε στη συνέχεια τρεντ στο twitter και τελικά η εταιρία παραγωγής πήρε την απόφαση να κυκλοφορήσει τη δεύτερη εκδοχή της ταινίας.

Όλο αυτό το διάστημα είχαμε δει κάποια σύντομα βίντεο και κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας. Ωστόσο το απόγευμα της Κυριακής είδαμε το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ. Χωρίς καμία υπερβολή μπορούμε να πούμε ότι το τρέιλερ είχε όσα θέλαμε να δούμε ανεβάζοντας στα ύψη τις προσδοκίες.

Τι θα δούμε στο Snyder Cut

Μεταξύ άλλων βλέπουμε τον Superman με την εμβληματική μαύρη στολή, περισσότερη δράση από τον Flash και φυσικά το καλύτερο το είδαμε στο τέλος. Την επανεμφάνιση δηλαδή του Jared Leto στον ρόλο του Joker και τη συνομιλία του με τον Batman. Όπως είχε φανεί και από κάποιες φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει ο Joker είναι αρκετά αλλαγμένος σε σχέση με ό,τι είχαμε δει στο Suicide Squad του 2016.

Το Snyder Cut θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου στο HBO Max και θα είναι μία νέα τετράωρη εκδοχή της ταινίας που θα αποτελεί το αρχικό όραμα του σκηνοθέτη. H Warner Bros δεν λυπήθηκε τα έξοδα και έδωσε άλλα 70 εκατομμύρια για το πρότζεκτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας.

Το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments