Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [18/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [18/03/21]
Ερωτοσκόπιο: Αυτές είναι οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 18 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Αυτές είναι οι προβλέψεις για το ερωτοσκόπιο κάθε ζωδίου, αν και ο καιρός δεν μας αφήνει να ησυχάσουμε και η αγωνία είναι στα ύψη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού:

Κριός

Δεν είστε σίγουροι για το αν θέλετε να κάνετε την κίνησή σας σήμερα ή όχι, ειδικά με το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Γνωρίζετε ότι το εν λόγω άτομο σας έχει αδυναμία και η σκέψη να βρεθείτε κοντά κάνει την καρδιά σας να σκιρτήσει. Ωστόσο, κάτι, κάποια μικρή λεπτομέρεια που δεν μπορείτε να εντοπίσετε, σας κρατά πίσω. Πρέπει να αποφασίσετε πώς θα προχωρήσετε.

Ταύρος 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως ήταν προγραμματισμένο στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να είχατε συγκεκριμένες ιδέες ή ακόμη και κάποιο κανονισμένο ραντεβού, αλλά τίποτα δεν θα εξελιχθεί όπως περιμένατε. Στην πραγματικότητα όλο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο θετική και συναρπαστική κατεύθυνση.

Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει κάπως πεισματάρηδες, πράγμα που σας εμποδίζει να καταλάβετε τι προσπαθεί να σας πει το ταίρι σας. Η συζήτηση πιθανώς να βοηθούσε, καθώς και οι δύο πρέπει να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας και να δείτε αν μπορείτε να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος. Αλλά αυτό που μπορεί να κάνει την διαφορά είναι να κάνετε κάτι καινούργιο και συναρπαστικό μαζί. Τι λέτε;

Καρκίνος

Δεν χρειάζεται να προσποιείστε ότι όλα είναι εντάξει σήμερα. Δεν θα σας βοηθήσει σε τίποτα να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας ή να κλειστείτε στο καβούκι σας, επειδή δεν ξέρετε πώς να ξεπεράσετε το πρόβλημα. Η πιο εποικοδομητική τακτική είναι να βρείτε μια ριζοσπαστικής προσέγγιση, που θα σας προσφέρει ένα ελπιδοφόρο αποτέλεσμα.

Λέων 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι ο/η σύντροφός σας ίσως δεν είναι ο εαυτός του/της ή ότι μπορεί να δείτε μια πλευρά της προσωπικότητάς του/της, που δεν είχατε παρατηρήσει προηγουμένως. Μην το θεωρήσετε ως πρόβλημα. Στην πραγματικότητα είναι κάτι συναρπαστικό, καθώς θα μπορούσε να οδηγήσει σε μερικές καινούργιες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε μαζί.

Παρθένος

Απεχθάνεστε τα μπερδέματα, ωστόσο το τρέχον πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι δυσκολεύσετε να αποφασίσετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε σε σχέση με κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Μην αφήνετε κάτι τέτοιο να σας εμποδίσει από το να διασκεδάσετε μαζί του. Μπορείτε να περάσετε καλά ακόμη και αν δεν έχετε ξεκαθαρίσει πώς θέλετε να προχωρήσετε.

Ζυγός 

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει τον καλλιτέχνη που κρύβεται μέσα σας να κάνει μια τολμηρή εμφάνιση. Αν βγαίνετε με κάποιον/α για πρώτη φορά, τότε αφιερώστε χρόνο για να ντυθείτε με στυλ και βεβαιωθείτε ότι περιβάλλεστε από μια αύρα μυστηρίου. Δεν θέλετε να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά αμέσως. Φλερτάρετε, σαγηνεύστε, πειραματιστείτε και πάνω από όλα, διασκεδάστε!

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας φέρνει σε κυρίαρχη θέση στην σχέση σας με κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Επικοινωνήστε με αυτό το άτομο όσο χρειάζεται για να διατηρήσετε το ενδιαφέρον του αλλά χωρίς να του αποκαλύψετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας ή τα πιο σκοτεινά σας μυστικά.

Τοξότης 

Η ενέργεια της σημερινής μέρας φαίνεται ότι θολώνει τα νερά σε σχέση με ένα συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά από την άλλη έτσι μπορεί να αποκτήσετε πιο ξεκάθαρη προοπτική σε ένα άλλο. Αισθάνεστε μπερδεμένοι αλλά περιέργως απελευθερωμένοι. Αισθάνεστε έτοιμοι να πάρετε μια απόφαση που μέχρι τώρα σας δυσκόλευε.

Αιγόκερως

Μια επίμονη ιδέα ή μια φαντασίωση στοιχειώνει το μυαλό σας σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να βρείτε χρόνο για να επιτρέψετε σε αυτό να συμβεί. Σήμερα μπορεί κάνετε μια νέα αρχή, αρκεί να ακούσετε αυτή την φωνούλα μέσα σας που σας προτείνει να είστε διαφορετικοί.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε τόλμη εκεί που δεν είχατε πάει ποτέ πριν. Εάν το πρόσωπο ενός συγκεκριμένου ατόμου έχει στοιχειώσει τα όνειρά σας, τότε ίσως είναι καιρός να κάνετε κάτι για αυτό. Αλλά η προσέγγιση σας θα πρέπει να είναι διακριτική και συγχρόνως επίμονη και όχι υπερβολικά πιεστική. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

Ιχθύες

Θέλετε να προχωρήσετε, αλλά μπορεί να καταλήξετε να γυρίσετε πίσω. Θέλετε να πείτε ακριβώς πώς αισθάνεστε, αλλά δεν θα μπορείτε να αρθρώσετε λέξη. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί σύγχυση και ασάφεια στην ερωτική σας ζωή, αλλά παράλληλα την κάνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Μην τα παρατάτε, καθώς αυτή μπορεί να είναι μια από τις πιο συναρπαστικές μέρες που είχατε εδώ και καιρό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments