Τεχνολογία

iPhone: Σε τι χρησιμεύει η μαύρη κουκκίδα δίπλα από την κάμερα

iPhone: Σε τι χρησιμεύει η μαύρη κουκκίδα δίπλα από την κάμερα
iPhone: Για ποιο λόγο έχει τοποθετηθεί αυτό το σημάδι δίπλα από την κάμερα και πως μας βοηθά στην προσωπική χρήση της συσκευής.
iPhone: Για ποιο λόγο έχει τοποθετηθεί αυτό το σημάδι δίπλα από την κάμερα και πως μας βοηθά στην προσωπική χρήση της συσκευής.

Δίπλα στην κάμερα του iPhone υπάρχει μία μικρή μαύρη κουκκίδα μεταξύ του φλας και της κάμερας και δεν είναι τίποτα άλλο από ένα μικρόφωνο θορύβου. Τοποθετήθηκε εκεί ώστε να φιλτράρει τον θόρυβο του περιβάλλοντος από τον επιθυμητό ήχο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Βοηθά δηλαδή το τηλέφωνο να κόψει τους θορύβους του περιβάλλοντος και να διατηρήσει τη φωνή σας.

Να σημειωθεί πως αν έχετε iPhone ή iPad, καλό θα ήταν να προχωρήσετε άμεσα στην ενημέρωση των συσκευών αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Η εταιρεία επίσης παίρνει μέτρα για τις υψηλές τιμές στο App Store

iPhone: Κατηγορεί την εταιρεία ότι του… έκλεψε τη συσκευή

Μία απίστευη ιστορία εξελίσσεται στις ΗΠΑ. Ένας άνδρας από το Μιζούρι διεκδικεί από την Apple αποζημίωση ύψους 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων, κατηγορώντας την εταιρεία ότι του έκλεψε το iPhone όταν το πήγε για επισκευή! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας άνδρας από το Μιζούρι των ΗΠΑ έχει κάνει μήνυση στην Apple, κατηγορώντας την εταιρεία ότι του έκλεψε το iPhone όταν το πήγε για επισκευή!

Αυτό που ισχυρίζεται ο άνδρας για την ακρίβεια είναι πως το 2018 παρέδωσε σε υπαλλήλους της Apple το iPhone του για επιδιόρθωση και εκείνοι του έδωσαν μια άλλη συσκευή, καθώς ανακάλυψαν ότι η δικιά του είχε χαρακτηριστικά που βοήθησαν, τελικά, στην ανάπτυξη του iOS 12, της νέας έκδοσης, δηλαδή, του λειτουργικού συστήματος των iPhone. iPhone

iPhone: Οι υπάλληλοι, σύμφωνα με τον άνδρα, τον χαρακτήρισαν «τρελό»

Όπως εικάζουν ειδικοί σε θέματα τεχνολογίας, στη συσκευή του ενάγοντα είχε εγκατασταθεί έκδοση του iOS που δεν ήταν για χρήση από το κοινό και οι υπάλληλοι στο κατάστημα της Apple το διαπίστωσαν και απλώς τη διέγραψαν και εγκατέστησαν την τρέχουσα έκδοση του λειτουργικού. Οι υπάλληλοι, σύμφωνα με τον άνδρα, τον χαρακτήρισαν «τρελό», αλλά για όλα αυτά θα αποφανθεί, πλέον, η δικαιοσύνη. Η μήνυσή του, αξίζει να σημειωθεί, θα εξεταστεί από τα αρμόδια δικαστήρια και μόνο αν πάρει το ΟΚ θα προχωρήσει η σχετική δίκη.

Έτσι θα βρείτε το κινητό σας εάν είναι αθόρυβο

Για όσους έχουν συσκευή Android, τότε υπάρχει το Google Device Manager. Η διαδικασία: Μπαίνεις σε αυτή την εφαρμογή από άλλη συσκευή, όπως τον σταθερό υπολογιστή, το laptop ή το tablet σου. Στέλνοντας ένα σήμα στο κινητό, παρακάμπτει την αθόρυβη λειτουργία και το κινητό αρχίζει να χτυπά κανονικά. Συγκεκριμένα συνδέεις στον λογαριασμό Gmail σου από το android.com/devicemanager και επιλέγεις την επιθυμητή δράση (Ring), ρυθμίζοντάς το στη μεγαλύτερη μάλιστα ένταση χτύπου.

Περίπου ίδια είναι και η λύση για τις συσκευές iOS. Μπαίνεις στο iCloud από άλλη συσκευή iOS και επιλέγεις τη λειτουργία «Find My Phone», ρυθμίζοντας και τι ήχο θα παίξει το κινητό σου για να το βρεις. Χτυπάει τόσο δυνατά που αποκλείεται να μην το εντοπίσεις. Κάτι ακόμη που μπορείς να κάνεις από οποιαδήποτε συσκευή είναι να προσπαθήσεις να το βρεις μέσω της μουσικής, ακούγοντάς τη μέσα από ένα ηχείο. Ουσιαστικά τα παράσιτα που δημιουργούνται λόγω της ακτινοβολίας, θα σε βοηθήσουν να βρεις τη χαμένη σου συσκευή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments