Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [23/03/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [23/03/21]
Ερωτοσκόπιο: Αυτές είναι οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 23 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Με αυτά τα ζώδια να έχουν μεγάλη εύνοια για το 2021 σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, αν και μερικά έχουν ορισμένες άτυχες ημέρες μέσα στη χρονιά, ας δούμε τι λένε οι πλανήτες:

Κριός

Η επιθυμία να είστε σε αρμονία με τους γύρω σας είναι πολύ ισχυρή σήμερα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι μια σύγκρουση που είναι έτοιμη να προκύψει σας ωθεί σε μια κατεύθυνση όπου εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας έρχεστε τελικά πιο κοντά. Μια ευχάριστη αλλαγή είναι στο δρόμο.

Ταύρος 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας φέρνει σε δίλημμα. Είστε διχασμένοι για ένα συγκεκριμένο ζήτημα που αφορά ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Όσο μπερδεμένοι και αν αισθάνεστε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακούσετε την καρδιά σας. Αν κάνετε αυτό που νομίζετε ότι πρέπει να κάνετε, θα μπερδευτείτε ακόμη περισσότερο.

Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την άδεια να άνετε οτιδήποτε σας ευχαριστεί με μία προϋπόθεση: πρέπει να πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας την αλήθεια για κάποιο ζήτημα για το οποίο αισθάνεστε ενοχές. Αν κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση σε ένα ήρεμο και χαλαρωτικό περιβάλλον, θα μπορέσετε να διορθώσετε τα πράγματα. Μετά από αυτό, μπορείτε να απολαύσετε τη μέρα σας.

Καρκίνος

Σαν να μην είχατε ήδη πολλά να σας απασχολούν, σήμερα προκύπτει και μια σύγκρουση συμφερόντων. Θα πρέπει να εστιάσετε σε μια σημαντική σχέση για εσάς και στο πώς θα επιλύσετε ορισμένα ζητήματα ώστε να δημιουργήσετε ένα κλίμα αρμονίας. Έτσι θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε πολλές από τις δουλειές σας. Αν μάλιστα μπορείτε να συνδυάσετε και τα δύο, θα έχετε μια υπέροχη μέρα.

Λέων 

Το παρελθόν φαίνεται να κυριαρχεί στο παρόν σήμερα, και το παρόν να ανυπομονεί για το μέλλον. Μια συγκεκριμένη ιδέα μπαίνει στο μυαλό σας και μπορεί να χρειαστείτε την βοήθεια του/της συντρόφου σας για να την πραγματοποιήσετε. Αν κάνετε μαζί ένα σχέδιο δράσης, θα σας δοθεί η ευκαιρία να απολαύσετε αυτό που αναπόφευκτα θα έρθει.

Παρθένος

Η επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας σήμερα, ειδικά αν θέλετε να μεταδώσετε το μήνυμά σας σε αυτόν/αυτήν που αγαπάτε. Ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιο ρίσκο και αν θέλετε να κερδίσετε την προσοχή του/της ίσως πρέπει να γίνετε λίγο διαφορετικοί και να εκφραστείτε με τρόπο που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Η πρωτοτυπία κερδίζει.

Ζυγός 

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τον έρωτα της ζωής σας ίσως θα πρέπει να του αγοράσετε ένα δώρο που θα τον ενθουσιάσει. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι πολύ ακριβό, αλλά θα πρέπει να είναι προσωπικό και πολύ πρωτότυπο. Στην πραγματικότητα, όσο πιο περίεργο, τόσο το καλύτερο.

Σκορπιός

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να εντυπωσιάσετε κάποιον/α είναι να είστε ο εαυτός σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συγκρατείστε. Μοιραστείτε τα ανέκδοτα που σκέφτεστε, προσπαθήστε να είναι όσο πιο ανοιχτοί γίνεται και να πείτε όλα αυτά τα πράγματα που υποτίθεται ότι δεν πρέπει. Το αποτέλεσμα θα είναι να εκπληρώσετε το όνειρο κάποιου/κάποιας. Δύσκολο να το πιστέψετε, αλλά είναι αλήθεια!

Τοξότης 

Δεν είναι τα υλικά αγαθά ούτε η κοινή λογική που θα φέρουν το άτομο που θέλετε στη ζωή σας. Είναι το πνεύμα σας και η κατανόησή σας για εκείνες τις πτυχές και την φιλοσοφία της ζωής που βρίσκονται πέρα από τον προφανή κόσμο των πέντε αισθήσεων. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με διαφορετικό τρόπο.

Αιγόκερως

Η παρέα σας με τους πιο περιπετειώδεις φίλους σας θα σας βοηθήσει να βρείτε τον έρωτα σήμερα. Μη μένετε μέσα. Ούτως ή άλλως θα αισθάνεστε τόσο δραστήριοι και ενθουσιώδεις που δεν θα κρατιέστε να βγείτε έξω. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον/α μοναδικό/ή και τρελό/ή όπως εσείς.

Υδροχόος

Ο απίθανος συνδυασμός εξυπνάδας και σκληρής δουλειάς μαζί με ένα απροσδόκητο αλλά μοιραίο γεγονός θα φέρει μια ευπρόσδεκτη συνάντηση σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό εγγυάται ένα ραντεβού που δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο. Θα λατρέψετε κάθε λεπτό της περιπέτειας που πρόκειται να ξεκινήσει.

Ιχθύες

Η λέξη κλειδί της σημερινής μέρας είναι η πρωτοτυπία και δεν θα θέλετε με τίποτα να κάτσετε σπίτι κάνοντας κάτι βαρετό. Ούτε θα θελήσετε να είστε με άτομα που έχουν κολλήσει σε μια ρουτίνα. Πάρτε τον χρόνο να βγείτε έξω και να κάνετε κάτι που να σας ευχαριστεί. Ή έστω να βρείτε τρόπους να διεγείρετε το πνεύμα σας. Απλά βγείτε εκεί έξω και φροντίστε να είστε ο εαυτός σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments