Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [24/03/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [24/03/21]
Ζώδια σήμερα: Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 24 Μαρτίου, σύμφωνα με τις αστρολογικές ερμηνείες των ειδικών.

Μπορεί όλων οι σκέψεις να τρέχουν στα έντονα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα και τον καιρό, αλλά υπάρχουν και οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 24 Μαρτίου:

Κριός

Ίσως να μην χρειαστεί να πειστείς για να τερματίσεις μια κουραστική κατάσταση στη σχέση σου, για να γευτείς ερωτικές απολαύσεις. Η Σελήνη, σου δίνει τρόπους για να δημιουργηθεί περισσότερο γέλιο και αυθορμητισμός στην ερωτική σου ζωή. Αν νιώθεις πως είναι ασφαλές και λογικό, υπέκυψε στις δημιουργικές και εξερευνητικές ιδέες που προσφέρονται. Η πιθανότητά σου να ρισκάρεις, μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη τώρα!

Ταύρος 

Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι χρειάζεται ο εραστής σου ή ο μελλοντικός σου αγαπημένος. Αν είσαι ελεύθερη, τότε η εσωτερική σου φωνή θα ανιχνεύσει το κοινό έδαφος ή τα κοινά ενδιαφέροντα με έναν πιθανό εραστή και θα σε καθοδηγήσει να πεις ακριβώς αυτά που θέλει να ακούσει. Αν είσαι σε σχέση και νιώθεις πως εσύ κρατάς τα ηνία του δεσμού σου, τότε η αυτοπεποίθησή σου, θα δείξει πως είναι το σωστό κι από τις δύο πλευρές.

Δίδυμοι

Το φεγγάρι επηρεάζει το άμεσο περιβάλλον, υπενθυμίζοντας πως το να βυθιστείς σε ευχάριστες περιπτύξεις και αλληλοεπιδράσεις με τον εραστή σου, θα είναι πολύ αναζωογονητικό. Αν πρόσφατα είχες αντιμετωπίσει κάποιες προκλητικές καταστάσεις, τώρα κάνε ό,τι ενισχύει το κέφι σου και σε χαλαρώνει. Να θυμάσαι πως ο άνετος εαυτός σου…. είναι πολύ ερωτικός!

Καρκίνος

Αντί να εφαρμόζεις λογική για να παλέψεις με ένα ρομαντικό δίλημμα, άφησε τη διαίσθησή σου να σε βοηθήσει να βρεις μια ιδανική απάντηση ή μια λύση. Έτσι θα κοιτάξεις πέρα από το προφανές! Κι όχι μόνο θα μπορέσεις να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα, αλλά θα βοηθήσεις και το σύντροφό σου, να κάνει το ίδιο. Αν αυτό που χρειάζεται ο αγαπημένος σου είναι μια καθησυχαστική λύση τότε θα μπορέσεις να βρεις την ιδανικότερη λύση γι’ αυτόν.

Λέων 

Ακόμα κι αν με τον εραστή σου, δεν μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως ένα φιλόδοξο σχέδιο, τίποτα δεν σας εμποδίζει να συμφωνήσετε για τα πρώτα βήματα που χρειάζεται να κάνετε. Η εξέταση των αναγκών σας με ό, τι θέτετε σε εφαρμογή, και η αναταραχή που ενδέχεται να το συνοδεύσει, θα είναι απαραίτητη σ’ αυτήν τη διαδικασία. Αυτό που αποφασίστηκε τώρα μπορεί να υποστηριχθεί με λαμπρή συνεργασία και σεβασμό, όπως θα έπρεπε!

Παρθένος

Φέρε μια αφθονία φανταστικών προοπτικών στην καινούργια ή στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Μερικές μπορεί να είναι ασυνήθιστες ή περίεργες. Αλλά αυτό τις κάνει τόσο φανταστικές! Άφησε λοιπόν, τυχόν ριζοσπαστικές ιδέες να κάνουν την εμφάνισή τους στην ερωτική σου ζωή. Μίλησε και μοιράσου με το ταίρι σου, τις άγριες ιδέες που έχεις στο μυαλό σου. Η φαντασία σου είναι πραγματικά το έναυσμα, για την παθιασμένη πρόοδο του δεσμού σου τώρα.

Ζυγός 

Προσπάθησε ν’ αποκτήσεις φρέσκες ιδέες για να βελτιωθούν οι ερωτικές σου περιστάσεις. Οι επαγγελματικές σου αναζητήσεις ή οι ανησυχίες που έχεις για τα εργασιακά σου, ίσως χρειαστεί να παραμεριστούν. Όμως μπορείς να αλλάξεις το ρομαντικό σου σχέδιο, έτσι ώστε να καλύψει τις επιθυμίες της καρδιάς σου. Κι αν αποδεχτείς πως δεν είσαι τόσο περήφανη για να ζητήσεις συγνώμη ή να προχωρήσεις σε συμφιλίωση, τότε επιχείρησέ το και δες τι θα συμβεί!

Σκορπιός

Η δύναμη να αλλάξεις τη δυναμική της σχέσης είναι δική σου τώρα, ειδικά αν η παθιασμένη πρόοδος έχει ανέβει ψηλότερα στη λίστα προτεραιοτήτων σου τελευταία. Ίσως χρειαστεί να αποκτήσεις περισσότερη ευελιξία στα εργασιακά σου για να μπορέσεις να εστιάσεις πιο πολύ στα ερωτικά σου. Ωστόσο, οι παθιασμένες δυνατότητες φαίνεται ότι θα λάβουν μεγαλύτερη προσοχή, ακόμα κι αν προσπαθείς να περιορίσεις τον τρόπο ικανοποίησης των ρομαντικών αναγκών ή της λίμπιντο σου.

Τοξότης 

Μία συζήτηση ή ανταλλαγή με το αντικείμενο του πόθου σου θα σε κάνει να νιώσεις πιο ασφαλής στο δεσμό σου. Αυτό όμως μπορεί να συμβεί μόνο αν εσύ και το ταίρι σου, βάλετε τα κεφάλια σας και εργαστείτε μαζί σαν ομάδα και όχι ο καθένας μόνος του. Αυτό που συζητήθηκε ή συμφωνήθηκε θα ενισχύσει τα θεμέλια της σύνδεσής σας. Όμως η συμφωνία για το τι θέλετε και οι δύο… είναι ένα ουσιαστικό πρώτο βήμα.

Αιγόκερως

Προσπάθησε να αγκαλιάσεις το πνεύμα της συνεργασίας στην ερωτική σου σχέση. Ακόμα κι αν κάτι τέτοιο σπάνια δημιουργεί πρόβλημα, μπορείς αναμφίβολα να επωφεληθείς από τη συμμετοχή του εραστή σου, σ’ αυτό που προτιμάς να αντιμετωπίσεις μόνη σου. Μην πιστεύεις ότι η συμμετοχή του αγαπημένου σου θα δημιουργήσει επιπλοκές. Όσο πιο ήρεμη αισθάνεσαι επειδή βρίσκεστε στην ίδια σελίδα, τόσο πιο δικαιολογημένα ενθουσιασμένη θα είσαι για τις πιθανότητες.

Υδροχόος

Η Σελήνη που επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες θα σε ωθήσει να κοιτάξεις τις σκιές της ερωτικής σου ζωής ή της σχέσης σου. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζεις πως αν οι συζητήσεις ή οι ανταλλαγές πάνε πολύ μακριά θα οδηγήσουν σε δυσάρεστες περιοχές. Τα έντονα συναισθήματα προσθέτουν καύσιμα στις άμεσες επιθυμίες σου και αυτά θα χρειαστούν μια θετική διέξοδο. Έτσι το σκοτάδι μπορεί να γίνει ελαφρύτερο και πιο ευχάριστο!

Ιχθύες

Καλωσόρισε και αξιοποίησε όσο μπορείς την ήπια, συμπονετική ατμόσφαιρα που διαπερνά τώρα την ερωτική σου ζωή. Αυτό μπορεί να σε ενθαρρύνει να απομακρυνθείς με κάποιον τρόπο, αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι πρόβλημα και δε χρειάζεται να γίνει αιτία διαμάχης με το ταίρι σου. Τα ερωτικά σου θέματα είναι αρκετά ισορροπημένα, για να σου επιτρέψουν να φροντίσεις λιγάκι τον εαυτό σου τώρα και αυτό δεν θα ωφελήσει μόνο εσένα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments