Ειδήσεις

Ολυμπιακός μεταγραφές: Απέκτησε τον Αλγκασίμ Μπα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Απέκτησε τον Αλγκασίμ Μπα
Ολυμπιακός μεταγραφές: Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο παίκτης που είχε δοκιμαστεί το προηγούμενο διάστημα από τους «ερυθρόλευκους»..

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις μεταγραφές και, μάλιστα, κάτω από… τα ραντάρ. Όπως αποκάλυψε ο Αλγκασίμ Μπα έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και, μάλιστα, για 5 χρονιά. Έτσι, ο Ολυμπιακός σχεδιάζει ήδη για την επόμενη χρονιά, αφού φέτος αποκλείστηκε από το Europa League παρά τη μεγάλη νίκη εκτός έδρας με την Άρσεναλ, ενώ το πρωτάθλημα έχει ουσιαστικά κριθεί ειδικά μετά και τη νίκη επί του Άρη στην πρώτη αγωνιστική των play offs της Super league.

Πιο συγκεκριμένα, σε σχέση με τον Αλγκασίμ Μπα, ο αρχηγός της Κ-19 της Γουινέας σε δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του ανέφερε ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους «ερυθρόλευκους».

«Δεν είναι κρυφό. Είμαι στον Ολυμπιακό. Υπέγραψα συμβόλαιο 5 ετών. Τα πράγματα θα γίνουν επίσημα όταν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού. Προς το παρών είναι το μοναδικό που μπορώ να πω», είπε, ανάμεσα σε άλλα, σε δηλώσεις του στο foot224.com.

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ γίνεται μάλιστα αναφορά στο γεγονός ότι στον Ολυμπιακό θα έχει και έναν συμπατριώτη του, τον Μαντί Καμαρά που σίγουρα θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί, καθώς ο ίδιος είναι από τους πιο πολύτιμους παίκτες της ομάδας του Πειραιά με πολλές εμπειρίες πλέον.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Απέκτησε τον Αλγκασίμ Μπα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Απέκτησε τον Αλγκασίμ Μπα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τον είχαν δοκιμάσει κάτω από άκρα μυστικότητα

Οι «ερυθρόλευκοι» κάτω από άκρα μυστικότητα είχαν φέρει στον Πειραιά τον νεαρό άσο το προηγούμενο διάστημα προκειμένου να τον τσεκάρουν. Έτσι για μια ακόμα φορά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έδειξαν ότι συνεχίζουν να έχουν στραμμένο το βλέμα τους και σε παίκτες που μπορούν να επενδύσουν επάνω τους έτσι ώστε να γίνουν και επενδύσεις σε ποδοσφαιριστές με μέλλον.

Δείτε βίντεο με πρωταγωνιστή τον Αλγκασίμ Μπα:

Μήνυμα για την επέτειο των 200 χρόνων από το 1821 από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Να σημειώσουμε ότι λόγω της ημέρας μήνυμα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση έστειλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει και την ονομαστική του εορτή σήμερα. Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη αναφέρει:

«Το 1821 είναι στην Ιστορία του Έθνους ορόσημο για τους μεγάλους αγώνες των Ελλήνων.

Πάντα στους δύσκολους καιρούς και στις μεγάλες προκλήσεις, γιγάντια θα στέκει πίσω μας η σκιά του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Νικηταρά και των άλλων μεγάλων ηρώων του Ελληνισμού.

Το «Ελευθερία ή Θάνατος» θα αντηχεί στα αυτιά μας κάθε φορά που θα πρέπει να θυμίζουμε σε όλο τον κόσμο ότι αυτή η μικρή σε έκταση, μα τόσο μεγάλη χώρα, δεν έμαθε μόνο τον κόσμο να ζει, χαρίζοντας πολιτισμό, δημοκρατία και επιστήμες.

Τον έμαθε και να θυσιάζεται για την ελευθερία. Ζήτω η Ελλάδα!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments