Ελλάδα

Γιώργος Πατούλης: Φωτογραφία ντοκουμέντο 40 χρόνια πριν

Γιώργος Πατούλης: Φωτογραφία ντοκουμέντο 40 χρόνια πριν
Γιώργος Πατούλης: Δείτε πώς ήταν ο Περιφερειάρχης Αττικής πριν από 40 ολόκληρα χρόνια όταν ήταν ακόμα φοιτητής στην Ιατρική Σχολή. Έχει αλλάξει πολύ.

Ο Γιώργος Πατούλης έχει έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες εξαιτίας των όσων συμβαίνουν με τη σύζυγό του Μαρίνα. Ο ίδιος έχει στείλει εξώδικο με το οποίο ζητά να μην αναφέρεται η σύζυγός του στο παιδί τους σε συνεντεύξεις που δίνει, ενώ η Μαρίνα Πατούλη του ζητά να μιλήσουν για ό, τι συμβαίνει στον γάμο τους.

Πριν τα προβλήματα στη σχέση τους οι δυο τους είχαν πανηγυρίσει μετά τις τελευταίες περιφερειακές εκλογές στην Αττική που έφεραν τον Γιώργο Πατούλη στην θέση του Περιφερειάρχη. Ο πρώην δήμαρχος Αμαρουσίου είχε συγκεντρώσει το 65,79%, έναντι 34,21% της τότε Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Πατούλης πριν ακόμα αποφασίσει να ασχοληθεί με την πολιτική ήταν ένας καταξιωμένος γιατρός στο Μαρούσι. Μάλιστα, πριν από κάποια χρόνια βγήκε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία από τα φοιτητικά του χρόνια. Τότε που βρισκόταν στην Ιατρική Σχολή, όπου σπούδασε, όντας εντελώς διαφορετικός σε σχέση με τώρα.

Η φωτογραφία πιθανόν να έχει τραβηχτεί στις αρχές της δεκαετίας του ’80. O Γιώργος Πατούλης έχει ειδικευτεί ως Ορθοπεδικός – Χειρουργός στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και εκπόνησε συναφή με την ειδικότητά του διδακτορική διατριβή.

Γιώργος Πατούλης: Δείτε τη φωτογραφία από τα φοιτητικά του χρόνια

Αυτές οι στιγμές, βέβαια, ανήκουν στο παρελθόν. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού απασχολούν και τους δύο, ενώ τα αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο. Ο Γιώργος Πατούλης στο εξώδικο που έστειλε στη σύζυγό του, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρει: «Πρέπει να προστατευτεί το παιδί. Δεν πρέπει να γίνεται καμία αναφορά στο παιδί μας».

Η Μαρίνα Πατούλη επιδιώκει να τον πιέσει να μιλήσουν με δηλώσεις της σε Μέσα Ενημέρωσης. Άλλωστε, η ίδια ανέφερε ότι του κάνει δημόσια έκκληση. «Δεν ξέρω τι συνέβη. Ξέρω πως μια μέρα του Ιανουαρίου μού ανακοίνωσε ότι φεύγει από το σπίτι και έκτοτε δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Πραγματικά είμαι πολύ άσχημα ψυχολογικά, έχω εξαντληθεί» είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη. Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως δεν υπάρχει καμία απολύτως επικοινωνία με τον Γιώργο Πατούλη. «Δεν έχω καν καταλάβει πώς προέκυψε όλο αυτό. Έφυγε και δεν ξέρω πού μένει. Γι’ αυτό και έφτασα στο σημείο να απευθύνω δημόσια έκκληση».

Γιώργος Πατούλης: Σε παλαιότερη φωτογραφία με τη σύζυγό του

Γιώργος Πατούλης: Σε παλαιότερη φωτογραφία με τη σύζυγό του

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments