Αθλητισμός

Ιωνικός: Νίκη στις καθυστερήσεις επί της Παναχαϊκής

Ιωνικός: Νίκη στις καθυστερήσεις επί της Παναχαϊκής
Ιωνικός: Με γκολ στις καθυστερήσεις ο Ιωνικός πήρε μια σημαντική νίκη, παραμένοντας στην κορυφή.

Ο Ιωνικός επικράτησε της Παναχαϊκής με 1-0, με την ομάδα του Δημήτρη Σπανού να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague 2, έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από τον Λεβαδειακό και τέσσερις από την Ξάνθη.

Νωρίτερα σε δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης, τόνισε σε δηλώσεις του ότι «η Εθνική πρέπει να μπει στην καρδιά όλων», ενώ παραμένοντας στα ποδοσφαιρικά νέα, ιδιαίτερη κινητικότητα παρουσιάζεται και στα μεταγραφικά της ΑΕΚ.

Οι δύο ομάδες πάλεψαν για να πάρουν το τρίποντο, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, καταφέρνοντας να ανταμειφθούν στο 90+2 με το γκολ του Μάναλη.

Ιωνικός: Οι ενδεικάδες του αγώνα

Ιωνικός: Αναγνωστόπουλος, Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ, Κύργιας, Φαζός, Γκοτσούλιας, Νιάσε, Ρόλε, Βλαχομήτρος, Πλατέλλας, Κάστρο.

Παναχαϊκή: Σούλης, Πάνος, Πατάπης, Λαρέα, Σταμόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Ανάκογλου, Τσερούτι, Μασούρας, Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς. Ιωνικός

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής ημέρας τα Χανιά πήραν άνετο διπλό επί των Τρικάλων με 0-2, καθαρίζοντας το παιχνίδι με 0-2, χάρη στα γκολ των Καρλίτο στο 10′ και Βασιλόγιαννη στο 24ο λεπτό. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έμεινε χωρίς νίκη για εντέκατο παιχνίδι, έχοντας πανηγυρίσει για τελευταία φορά στην έδρα των Χανίων την έκτη αγωνιστική κερδίζοντας με 0-2, αναφέρει το sport24.

Δόξα Δράμας και Απόλλων Λάρισας επικράτησαν των Ιεράπετρα και Καραϊσκάκη με το ίδιο σκορ (2-1), βυθίζοντας ακόμα πιο χαμηλά της δύο ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα. Οι Δραμινοί επικράτησαν με 2-1 χάρη στα τέρματα των Μαυριά (24′) και Βάντερσον (51′), με τους Κρητικούς να αρκούνται απλώς στη μείωση του σκορ στο 68′ με τον Ντάλα Κόστα.

Στην Άρτα, ο Καραϊσκάκης γνώρισε μια ακόμα ήττα αυτή τη φορά από τον Απόλλωνα Λάρισας. Και τα τρία τέρματα του αγώνα μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα σε διάστημα επτά λεπτών. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ χάρη σε αυτογκόλ του Παντελή Θεολόγου στο 74ο λεπτό. Τρία λεπτά μετά ο Χατζής διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, με τον Καραϊσκάκη να μειώνει σε 1-2 χάρη στο γκολ του Ναζίμ από την άσπρη βούλα στο 81ο λεπτό. Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου αγωνιστικήκε με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, λόγω αποβολής του Μπεκατώρου με δεύτερη κίτρινη στο 82′. Ιωνικός

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

Σάββατο 27 Μαρτίου

Διαγόρας – Λεβαδειακός 0-4

Ξάνθη – Εργοτέλης 1-0

Κυριακή 28 Μαρτίου

Χανιά – Τρίκαλα 0-2

Καραϊσκάκης – Απόλλων Λάρισας 1-2

Δόξα Δράμας – ΟΦ Ιεράπετρας 2-1

Ιωνικός – Παναχαϊκή 1-0

Ιωνικός: Πρώτος στη βαθμολογία

  1. Ιωνικός 34
  2. Λεβαδειακός 31
  3.  Ξάνθη 30
  4.  Εργοτέλης 28
  5. Διαγόρας 26
  6. Χανιά 25
  7. Παναχαϊκή 22
  8. Απόλλων Λάρισας 21
  9. Δόξα Δράμας 20
  10. Τρίκαλα 16
  11. ΟΦ Ιεράπετρας 11
  12. Καραϊσκάκης 11

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments