Ελλάδα

Βαλυράκης: Ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε

Βαλυράκης: Ο σύζυγός μου δολοφονήθηκε
Βαλυράκης: Σύμφωνα με τη Μίνα Βαλυράκη, ο σύζυγός της δολοφονήθηκε.

Η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη, εξέφρασε την πεποίθησή της πως ο σύζυγός της δολοφονήθηκε, με την τοποθέτησή της να γίνεται γνωστή μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος της ιατροδικαστικής έρευνας για το θάνατό του.

Υπόθεση Βαλυράκη: Η ανακοίνωση της συζύγου του

Σύμφωνα με τη σύζυγο του Σήφη Βαλυράκη τα νέα δεδομένα ρίχνουν φως στην υπόθεση, η οποία δεν ήταν επεισόδιο αυτοτραυματισμού, αλλά δολοφονία: «Σήμερα πήραν απάντηση όλοι όσοι ήθελαν η υπόθεση Σήφη Βαλυράκη να είναι ένα απλό επεισόδιο αυτοτραυματισμού. Αποδείχτηκε με τον πιο σαφή τρόπο, ότι ο σύζυγός μου, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, δολοφονήθηκε. Τώρα πλέον έχει τον λόγο η Δικαιοσύνη για να ανακαλύψει την αλήθεια και να τιμωρήσει παραδειγματικά αυτούς που στέρησαν τη ζωή από τον άνθρωπό μας….», δήλωσε.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση Βαλυράκη

Η υπόθεση Βαλυράκη φαίνεται πως παίρνει νέα τροπή, καθώς νέα δεδομένα είδαν το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστή, ο Σήφης Βαλυράκης φέρεται να χτυπήθηκε και από άλλα όργανα τα οποία του προκάλεσαν κακώσεις.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του protothema.gr, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, «αν δεχθούμε οτι οι δυο από τις κακώσεις του προσώπου έχουν προκληθεί απο προπέλα σκάφους, τότε απομένει να βρεθούν τα λοιπά όργανα με τα οποία έχουν προκληθεί οι λοιπές κακώσεις. Σε περίπτωση που προκύψουν ενδείξεις των οργάνων αυτών, θα γινει συμπληρωματική έκθεση με τη σχετική αξιολόγηση».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σήφης Βαλυράκης βρέθηκε νεκρός από το Λιμενικό την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας. Το σώμα του 78χρονου βρέθηκε στα βράχια ενός μικρού νησιού στην περιοχή που ονομάζεται «Πεζονήσι» ή «Νησί των Ονείρων». Φορούσε καταδυτική στολή και βρέθηκε ένα μίλι μακριά από το σκάφος του.

Σύμφωνα με τη συζύγό του, ο Σήφης Βαλυράκης είχε αναχωρήσει στις 2 το μεσημέρι από την Ερέτρια με φουσκωτό σκάφος το οποίο βρέθηκε αργότερα από ένα αλιευτικό προσαραγμένο νοτιοανατολικά στη νησίδα Αγία Τριάδα (Ασπρονήσι) χωρίς επιβάτες, με τη μηχανή να δουλεύει και με δύο ψαροντούφεκα στο εσωτερικό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments