Αθλητισμός

Αντρέ Σιμόες: Σύντομα η απόφαση για τον τραυματισμό του

Αντρέ Σιμόες: Σύντομα η απόφαση για τον τραυματισμό του
Αντρέ Σιμόες: Στο τραπέζι υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Τι σκέφτονται στην Ένωση για τον παίκτη.

Ο Αντρέ Σιμόες συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον τραυματισμό του, με την ΑΕΚ να καλείται να βρει λύση. Ο έμπειρος χαφ παραμένει σταθερά στα «πιτς» και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Ένωση στα κρίσιμα παιχνίδια των play off και του Κυπέλλου.

Αντρέ Σιμόες: Τις επόμενες ημέρες οι αποφάσεις

Σύμφωνα με την «Ώρα», ο Πορτογάλος και οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα αποφασίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες για το πώς θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα τραυματισμού του. Πάντως υπάρχουν δύο επιλογές: Η πρώτη είναι ο Σιμόες να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για όσο χρειαστεί και η άλλη να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ώστε να λυθεί το ζήτημα άμεσα. Σε κάθε περίπτωση, ο έμπειρος άσος υπολογίζεται πλέον από τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ βρέθηκε στην Πορτογαλία, όπου εκεί πήγε για να πάρει και μια δεύτερη γνώμη και για να εξεταστεί και από δικό του γιατρό (τον γιατρό της Πόρτο) για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Η επανεξέταση στην οποία υποβλήθηκε έδειξε μερική βελτίωση στο πρόβλημά του στον αστράγαλο αλλά όχι τέτοια ώστε να μπορέσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα επιστροφής στην κανονική δράση. Ο παίκτης, ο Πορτογάλος γιατρός και το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ βρίσκονται σε επικοινωνία προκειμένου να ληφθεί η τελική απόφαση.

Αντρέ Σιμόες: Το μήνυμά του για τον τραυματισμό του

Ο Πορτογάλος μέσος φαίνεται πως δεν το βάζει κάτω. Τις πρώτες ημέρες με ανάρτησή του στα social media έστειλε το δικό του μήνυμα και έδειξε αποφασισμένος να επιστρέψει πιο δυνατός. «Μετά τη μαγνητική οι γιατροί βρήκαν τραυματισμό που παίρνει πολλές προφυλάξεις. Δυστυχώς θα είμαι έξω από τα γήπεδα για τον επόμενο μήνα, αλλά έχω κίνητρο και είμαι αποφασισμένος να το ξεπεράσω σύντομα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Αντρέ Σιμόες: Ευχάριστα για Γαλανόπουλο

Την ίδια στην ΑΕΚ χαμογελούν, καθώς σχεδόν δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα, ο Κώστας Γαλανόπουλος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ο διεθνής μέσος είχε τραυματιστεί στον ώμο στις 4 Φεβρουαρίου και το διάστημα αποθεραπείας του εκτεινόταν τουλάχιστον στους δύο μήνες. Αυτό σημαίνει ότι επέστρεψε νωρίτερα από τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις και μάλιστα ακριβώς με τη συμπλήρωση του διμήνου (4/4) θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments