Lifestyle

Άσχημα τα νέα για τη Σάσα Σταμάτη

Άσχημα τα νέα για τη Σάσα Σταμάτη
Σάσα Σταμάτη: Δύσκολες στιγμές για την γνωστή δημοσιογράφο καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας της τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Δύσκολες στιγμές βιώνει η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη μετά τον χαμό του πατέρα της. Ειδικότερα, η είδηση έγινε γνωστή από την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” του OPEN και συγκεκριμένα από τον Γρηγόρη Μπάκα, ο οποίος της πήρε συνέντευξη για το μέλλον του “Battle of the couples”.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό  ο πατέρας της δημοσιογράφου αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν. “Τα τελευταία 25 χρόνια ο άνθρωπος περνούσε μεγάλη ταλαιπωρία καθώς μπαινοέβγαινε στα νοσοκομεία. Η Σάσα Σταμάτη ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, αλλά παρ’ όλα αυτά μακάρι να βρει τη δύναμη και να συνεχίσει” πρόσθεσε.

Τι είχε δηλώσει για την περιπέτεια υγείας του πατέρα της

Η γνωστή δημοσιογράφος παραδέχθηκε ότι περνάει πολύ δύσκολα αυτόν τον καιρό, αποφεύγοντας να μιλήσει με λεπτομέρειες. “Δεν υπάρχει λόγος να εξηγήσουμε γιατί και πώς. Δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση καθόλου”.

Σε ότι αφορά το “Battle of the couples” και τις φήμες που το θέλουν να κόβεται, η Σάσα Σταμάτη είχε πει ότι δεν πρόκειται να συμβεί αυτό όπως η ίδια γνωρίζει. Ενώ για ακόμα μία φορά θέλησε να υπερασπιστεί τον Παναγιώτη Βασιλάκο καθώς τα αρνητικά σχόλια για εκείνον δεν έχουν τελειωμό, όσον αφορά την παρουσίαση του ριάλιτι.

Το Battle of the couples

Σύμφωνα με το concept, δώδεκα ζευγάρια θα προσπαθούν να αποδείξουν ότι η αγάπη μπορεί να νικήσει. Οι συμμετέχοντες θα μένουν σε μια υπερπολυτελή βίλα και κάθε εβδομάδα θα πρέπει να αποδεικνύουν πόσο δυνατή είναι η αγάπη τους μέσα από δοκιμασίες που θα τους φτάσουν στα όριά τους. Τα γυρίσματα ξεκινούν σε λίγες ημέρες ενώ το casting θα αποτελείται από ζευγάρια που θέλουν να δοκιμαστούν ανεξάρτητα από τον καιρό που είναι μαζί ή αν είναι παντρεμένα.

Ένα από τα ζευγάρια που συμμετέχουν στο παιχνίδι είναι ο γνωστός Instagramer Άγγελο Κατσιλιανό ή άλλως “katsi22” και τη σύντροφό του Μαριάννα Λούκα. Το ζευγάρι είναι ενάμιση χρόνο μαζί, ο Άγγελος είναι 28 ετών, ενώ η Μαριάννα 20, οι δυο τους κατάγονται από την Κέρκυρα, αλλά πλέον κατοικούν στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγελος, έχει μεγάλη απήχηση στα social media με πάνω από 160 χιλιάδες followers ενώ πρόσφατα έκανε giveaway ένα… σπίτι! 

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments