Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [04/04/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [04/04/21]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Κυριακή.

Μπορεί το ζήτημα της άρσης του lockdown να παραμένει, με τα κρούσματα να είναι σταθερά υψηλά, αλλά πολλών η σκέψη «τρέχει» στις προβλέψεις της ημέρας οι οποίες είναι οι παρακάτω:

Κριός

Αντί να εστιάζεις σε ό,τι είναι μονότονο και βαρετό στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, δες τι μπορείς να κάνεις για την ανανεώσεις προσθέτοντας λίγη σπιρτάδα και πικάντικο αυθορμητισμό. Δεν είναι μόνο η καρδιά σου που χρειάζεται ικανοποίηση. Θέλει και το μυαλό σου ν’ απολαύσει διέγερση. Γι’ αυτό προσπάθησε να εξερευνήσεις ασυνήθιστες συναισθηματικές και φυσικές περιοχές. Αν έχεις ανάγκη για επιπλέον ασφάλεια, τότε συμφωνήστε για αυτή μεταξύ σας!

Ταύρος 

Η προσαρμογή των προσδοκιών σου σχετικά με το ρομαντισμό, τον έρωτα και την οικειότητα, θα σε οδηγήσει να καταλήξεις στο δεύτερο καλύτερο. Ίσως αν είσαι ελεύθερη, ένας πιθανός εραστής, να έχει περισσότερα θετικά χαρακτηριστικά που αντισταθμίζουν αυτά που πιστεύεις πως στερείται. Όμως μια τέτοια νοοτροπία, θα δημιουργήσει πρόβλημα αργότερα. Αν είσαι σε σχέση και νιώθεις πως η φλόγα του πάθους έχει μειωθεί ανάμεσά σας, τότε λίγη δημιουργικότητα από πλευράς σου, θα λύσει σύντομα το πρόβλημα.

Δίδυμοι

Αν ο εραστής σου ή ο πιθανός σύντροφός σου φαίνεται πως προσπαθεί να διαταράξει μια κατάσταση που πιστεύεις πως πρέπει να είναι απλή, τότε κοίταξε πέρα από αυτό που είναι προφανές. Μπορεί να συμβαίνουν περισσότερα στο μυαλό ή στην καρδιά του από ό, τι αφήνει να φανούν. Μπορεί να ασχολείται με ζητήματα, που δεν θέλει να αποκαλύψει. Εξέτασε πρώτα την κατάσταση, πριν ξεκινήσεις μια συγκεκριμένη συζήτηση.

Καρκίνος

Η ευθύνη να προσφέρεις περισσότερη αγάπη και φροντίδα στον εαυτό σου, γίνεται και πάλι προτεραιότητα. Όμως η αγάπη και η θαλπωρή για τον εραστή σου, πρέπει να εφαρμόζεται συνεχώς…κι όχι μόνο όταν έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις. Προσπάθησε να κατανοήσεις τα τεράστια οφέλη που θα έχεις, αν αγκαλιάσεις αυτό το γεγονός. Μην συνεχίζεις να αναβάλλεις για αργότερα αυτό που μπορεί να αναζωογονήσει τόσο εσένα, όσο και το δεσμό σου. svg%3E

Λέων 

Οι ευθύνες μπορεί να είναι κουραστικές και εξαντλητικές. Όμως αν πάρεις κάποιες αποστάσεις απ’ αυτές, θα μπορέσεις να ξαναβρείς το κέφι σου, δημιουργώντας μαγική ατμόσφαιρα στο δεσμό σου, με τον αυθορμητισμό και τη φαντασία σου! Γι’ αυτό πρόσφερε στον εαυτό σου και το ταίρι σου, λίγο συντροφικό ποιοτικό χρόνο. Ο κόσμος δεν θα σταματήσει να περιστρέφεται αν παραγκωνίσεις μια-δυο ευθύνες. Είτε πρόκειται για έρωτα, ρομαντισμό ή οικειότητα, προσπάθησε να βρεις χρόνο.

Παρθένος

Αν δεν γνωστοποιήσεις στον εραστή σου, τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου δεν θα μπορέσει ποτέ να τα καταλάβει μόνος του. Θα κάνεις καλύτερη δουλειά από ό, τι νομίζεις, αν του ξεκαθαρίσεις πως δεν χρειάζεσαι παραπάνω στοργή και κανάκεμα. Το σύμπαν υποδηλώνει πως αυτό δεν ισχύει. Έχεις αφθονία, σε όλα όσα χρειάζεσαι. Ίσως όμως χρειαστεί να υπενθυμίσεις στο ταίρι σου, να δείξει μεγαλύτερη διάθεση συνεργασίας…προσφέροντας στη σχέση σας, όσα κι εσύ.

Ζυγός 

Το να κρύψεις ή να καταστείλεις τα συναισθήματά σου, μπορεί να σου φανεί σοφή κίνηση, για να διατηρήσεις την ειρήνη και την αρμονία στο δεσμό σου. Όμως προσπάθησε να κάνεις αργά βήματα στην προσπάθεια να μιλήσεις στο ταίρι σου, ανεξάρτητα από το πόσο αποφασισμένη είσαι ή όχι να ταρακουνήσεις το δεσμό σας. Τώρα πρέπει να μιλήσεις με αυτοπεποίθηση! Θα καταλάβεις σύντομα, πόσο καλύτερα θα νιώσεις που το έκανες, από το να παρέμενες ήσυχη.

Σκορπιός

Ακόμα κι αν δεν παλεύεις για θάρρος ή αποφασιστικότητα σε άλλες περιοχές του κόσμου σου, θα αντιμετωπίσεις μια πρόκληση σε θέματα που αφορούν τα ερωτικά σου. Αν χρειάζεσαι βοήθεια, τότε η κίνησή σου να τη ζητήσεις, θα είναι ένδειξη εμπιστοσύνης. Αν είσαι ελεύθερη, θα ανακαλύψεις πως αν ανοιχτείς στο άτομο που σε ενδιαφέρει εκφράζοντας τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου, θα του επιτρέψεις να σε γνωρίσει καλύτερα και να σε αγαπήσει περισσότερο. svg%3E

Τοξότης 

Προσπάθησε να διακρίνεις μέσα από κάποιες κινήσεις, την ανάγκη του εραστή σου για βοήθεια ή συμβουλή, που δεν έχει το θάρρος να τη ζητήσει, άμεσα. Θα μπορούσες εύκολα να τον βοηθήσεις να δει ένα φαινομενικά σημαντικό θέμα, με πιο ρεαλιστικό και ήρεμο τρόπο. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος, αλλά όσο περισσότερο ενθαρρύνεις την εμπιστοσύνη ανάμεσά σας, τόσο πιο εύκολο θα είναι να γίνεις γι’ αυτόν, ο τέλειος ακροατής και να λύσεις το δίλημμά του.

Αιγόκερως

Παρά τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις για να αποτρέψεις την εστίασή σου από τα εργασιακά σου σε πιο ευχάριστα θέματα, θα κολλήσεις δυστυχώς σε ένα απογοητευτικό επαγγελματικό πρότυπο. Ήρθε όμως η ώρα να δημιουργήσεις μια καθημερινότητα, που θα σου προσφέρει περισσότερη χαρά και θα σε κάνει να χαμογελάς πιο συχνά. Μην υποτιμάς το πόσο ελκυστική θα δείχνεις.

Υδροχόος

Αν αποφασίσεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις στον εραστή σου, θα ανακαλύψεις πως έχει ήδη προβλέψει τι σκοπεύεις να του πεις. Θα δεις τον τρόπο με τον οποίο πρόσθεσε δύο και δύο μαζί με αποτέλεσμα η συζήτησή σας να γίνει πολύ πιο εύκολη. Το πιο σημαντικό όμως είναι, να μην συνεχίζεις να κρατάς για τον εαυτό σου, ό,τι πρέπει να αναδυθεί.

Ιχθύες

Ίσως πιστεύεις πως έχεις πετύχει μια ισορροπία μεταξύ των παθιασμένων σου αναζητήσεων και εκείνων που βρίσκονται εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας. Είναι όμως η σωστή ισορροπία; Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αναρωτηθείς με όλη σου την ειλικρίνεια τώρα. Με λίγη προσπάθεια, μπορείς να ανοίξεις ξανά ή να διευρύνεις τις γραμμές επικοινωνίας με τα κοντινά σου άτομα κι αυτό περιλαμβάνει το αντικείμενο του πόθου σου!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments