Πολιτική

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Σκανδαλίδης

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Σκανδαλίδης
Σκανδαλίδης: Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης γνωστοποίησε μέσω των social media ότι βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σημειώνεται ότι ο κ. Σκανδαλίδης αντικατέστησε πριν από μερικούς μήνες τον Ανδρέα Λοβέρδο στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook, όπου ανέφερε πως έχει προσβληθεί από τον ιό και η σύζυγός του, Μπέτυ.

Όπως ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, τη Δευτέρα ένιωσε μία μικρή αδιαθεσία. Έτσι έσπευσε μαζί με τη σύζυγό του να κάνουν μοριακά τεστ τα οποία και βγήκαν θετικά. Σύμφωνα με τον ίδιο δεν έχει ιδιαίτερα συμπτώματα ενώ μαζί με τη σύζυγό του βρίσκονται σε καραντίνα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Σκανδαλίδη:

«Τελικά ο Covid-19 μας επισκέφθηκε και εμένα και τη Μπέτυ. Δευτέρα πρωί αφού ένιωσα μια μικρή αδιαθεσία, πήγαμε και οι δυο αμέσως για μοριακό test. Mας βρήκαν θετικούς χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα. Μένουμε σπίτι και ασφαλείς στις εντολές των γιατρών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments