Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σήμερα οι αποφάσεις για Παπασταθόπουλο και Βαλμπουενά

Ολυμπιακός: Σήμερα οι αποφάσεις για Παπασταθόπουλο και Βαλμπουενά
Ολυμπιακός: Σήμερα θα διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ενώ ο Πέντρο Μαρτίνς θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του Ματιέ Βαλμπουενά στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες αφήνουν πίσω τους το ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννενα και επικεντρώνονται στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, για την 3η αγωνιστική των play offs.

Ενόψει του ντέρμπι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει να διευθετήσει δύο υποθέσεις.

Η πρώτη αφορά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στα Γιάννενα και στο δεύτερο μέρος ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να τον αντικαταστήσει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν φαίνεται ο κεντρικός αμυντικός να έχει κάτι ανησυχητικό, με τον ίδιο να δηλώνει μετά το ματς ότι νιώθει καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις και αναλόγως θα γίνουν και οι κατάλληλε κινήσεις.

Το δεύτερο ζήτημα είναι αυτό του Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος σταρ δεν έπαιξε στους Ζωσιμάδες καθώς ο Μαρτίνς θέλησε να τον προφυλάξει λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Αν δεν προκύψει κάτι ο παίκτης θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Πρόσφατη η ανανέωση με τον Γάλλο.

Θυμίζουμε ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά θα συνεχίσει να φοράει για μια ακόμα χρονιά την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Γάλλος στα τέλη του Μαρτίου το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, όπως αναμενόταν, αφού οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έκανε γνωστή την είδηση με ανακοίνωσή της. Ακολουθεί η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Θρύλου και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο Βαλμπουενά ήρθε στον Θρύλο το καλοκαίρι του 2019 και την πρώτη χρονιά συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου ο Ολυμπιακός να κατακτήσει τόσο το Πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο Ελλάδας. Ο διεθνής Γάλλος σε ενάμιση χρόνο έχει προλάβει να πραγματοποιήσει 70 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, έχοντας σκοράρει 11 φορές». ​

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments