Lifestyle

Άσχημα τα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη

Άσχημα τα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη
Η ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη στο Instagram.

Εκτός από τον Κώστα Σκανδαλίδη που ανακοίνωσε σήμερα ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, άλλο ένα δημόσιο πρόσωπο βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό. Αυτή τη φορά πρόκειται για τη γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, η οποία πριν από λίγες είχε ποστάρει οργισμένη για το γεγονός ότι δέχθηκε κακόβουλα σχόλια για την πολύκροτη συνέντευξη που πήρε από θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από θεατρικό παράγοντα. Σήμερα η παρουσιάστρια ανακοίνωσε στους followers της στα social media ότι μπήκε κι εκείνη στη σημερινή λίστα των κρουσμάτων.

Η ίδια ξεκίνησε την ανάρτησή της με πολύ σασπένς, κάνοντας αρχικά τους followers της να πιστεύουν πως επρόκειτο για εγκυμοσύνη. Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια μέσα στις επόμενες γραμμές ξεκαθάρισε πως τελικά το θετικό τεστ αφορούσε τον κορωνοϊό.

Η Ελεονώρα Μελέτη έκλεισε την ανάρτησή της ζητώντας να προσέχουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας, καθώς και να σκεφτόμαστε θετικά.

Τι έγραψε στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη σχετικά με την περιπέτειά της

Τη πρώτη φορά που έκανα τεστ κ βγήκε θετικό 9 μήνες μετά κράταγα στην αγκαλιά μου το Αλεξανδράκι μου… την Τρίτη 13 του μηνός κλείνει τα τρία!!! Της έχω παραγγείλει τη τούρτα της, ήθελε να έχει πάνω τον κακό λύκο κ τη «Τοφιτσα»….

Τη δεύτερη φορά που έκανα τεστ κ βγήκε θετικό, ήταν σήμερα. Είχα κάποιες βάσιμες υποψίες κ μερικά μικρά κλασσικά συμπτώματα αν κ έπαιρνα όλες τις προφυλάξεις…

Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά το τεστ που έκανα δεν ήταν εγκυμοσύνης αλλά τεστ COVID.

Κάνω αυτή την ανάρτηση για να ενημερώσω ως οφείλω, δεδομένου ότι όλο αυτό το διάστημα εργάζομαι κανονικά στο ραδιόφωνο κ στην τηλεόραση, έβγαλα το παιδί μου βόλτα στις κούνιες, πήγα σούπερ μάρκετ, πήγα κομμωτήριο … πάντα τηρώντας τα μέτρα. Πλέον όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα κ τα κρούσματα πολλά.

Τα συμπτώματα είναι ήπια, δέκατα κ πόνος στους μύες.

Αυτό όμως που με σκίζει στα δυο είναι ότι φέτος θα δω το κοριτσάκι μου να σβήνει τα κεράκια της από face time…

Να προσέχετε όλοι τους εαυτούς σας κ τους γύρω σας!!!

Κ ας σκεφτόμαστε ΘΕΤΙΚΑ #covid #busted #shithappens

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments