Αθλητισμός

Γιώργος Γιακουμάκης: Στη λίστα της Νόριτς

Γιώργος Γιακουμάκης: Στη λίστα της Νόριτς
Γιώργος Γιακουμάκης: Η αγγλική ομάδα έχει βάλει στο στόχαστρο τον παίκτη της Φένλο.

Συνεχίζει να προσελκύει ομάδες από άλλα πρωταθλήματα ο Γιώργος Γιακουμάκης. Σύμφωνα με το Teamtalk.com σύλλογος από την Αγγλία τον έχει στη λίστα του και επιθυμεί να τον αποκτήσει από την Φένλο, όπου αγωνίζεται. Συγκεκριμένα πρόκειται για τη Νόριτς. Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα, δημοσιεύματα ήθελαν και την Μπεσίκτας να έχει μπει στο κόλπο.

Το νέο ρεπορτάζ θέλει τον Έλληνα επιθετικό να βρίσκεται στο στόχαστρο του αγγλικού συλλόγου, ανάμεσα σε άλλες ομάδες που έχουν καρφωμένα τα βλέμματα πάνω του.

Τα 27 γκολ σε 29 εμφανίσεις που έχει πετύχει στην Eredivisie με τη φανέλα της Φένλο έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον διαφόρων ομάδων, με τους πρωτοπόρους της Championship να θέλουν να μπουν στο παιχνίδι της απόκτησής του. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τα «καναρίνια» δεν αποτελούν τη μοναδική ομάδα από το Νησί που τσεκάρει τον Έλληνα φορ, αφού στην ίδια λίστα βρίσκονται Μπράιτον και Σαουθάμπτον.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης

Ο Γιώργος Γιακουμάκης

Tέταρτος σκόρερ στον κόσμο για το 2021:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Γιακουμάκης βρίσκεται σύμφωνα με τη Διεθνή Oμοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) στην τέταρτη θέση του πίνακα των σκόρερ στον κόσμο, αφού από την 1η Ιανουαρίου έως τις 31 Ιανουαρίου βρήκε δίχτυα 14 φορές. Στην κορυφή της σχετικής κατάταξης της IFFHS βρίσκεται ο Πολωνός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος από τις αρχές του έτους έχει ήδη σημειώσει 18 γκολ για την Μπάγερν στην Bundesliga.

Κατά τη σεζόν 2020 – 2021, έχει 35 γκολ σε 26 αγώνες στο γερμανικό πρωτάθλημα, έχοντας πλησιάσει το μακροχρόνιο ρεκόρ της Bundesliga του Γκέρντ Μίλερ, ο οποίος έχει 40 γκολ σε μια σεζόν. Ωστόσο, ο πρόσφατος τραυματισμός του θα τον κρατήσει πιθανότατα εκτός γηπέδων για έναν μήνα, κάτι που θα του επιτρέψει να αγωνιστεί μόνο στις τελευταίες 3 αγωνιστικές για να φτάσει τον Γκέρντ Μίλερ.

Ο νικητής του 2020, Κριστιάνο Ρονάλντο, βρίσκεται στη 17η θέση με 11 γκολ. Πίσω από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και μπροστά από τον Γιώργο Γιακουμάκη, βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι -με 16 γκολ στην Μπαρτσελόνα- στη δεύτερη θέση, ενώ στην τρίτη συναντάμε τον Βραζιλιάνο Ταρντέλι Ρέις, ο οποίος μετρά 15 γκολ με την Σαμούτ Πρακάν της Ταϊλάνδης. Σημειώνεται ότι άλλοι τρεις παίκτες έχουν 14 γκολ, όπως και ο Γιώργος Γιακουμάκης. Αυτοί είναι οι: Αλί Μαμπκούντ (Αλ Τζαζίρα), Μπαγκντάντ Μπουντεντάχ (Αλ Σαντ) και Σίνι Λάβρι (Λίνφιλντ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments