Πολιτική

Γιώργος Παπανδρέου: Έκανε το εμβόλιο κορωνοϊού

Γιώργος Παπανδρέου: Έκανε το εμβόλιο κορωνοϊού
Γιώργος Παπανδρέου: Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας ανήρτησε τον εμβολιασμό με τον ίδιο να φαίνεται στην φωτογραφία να φορά διπλή μάσκα.

Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, αναρτώντας σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανήρτησε τη φωτογραφία του εμβολιασμού, με τον ίδιο να φαίνεται να φορά διπλή μάσκα την ώρα που δέχεται το «τσίμπημα». Το μήνυμά του λακωνικό, μόλις τέσσερις λέξεις: «Ένα το μήνυμα: Εμβολιασμός!».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου

Κάτω από την ανάρτηση, δεκάδες είναι τα σχόλια πολιτών και φίλων του πρώην πρωθυπουργού, με ευχές για υγεία.

Μητσοτάκης για εμβόλια: Στα ύψη τα ποσοστά αποδοχής

Το εμβόλιο και η πορεία των εμβολιασμών ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της ΔΟΕ. Ακόμη, μεταξύ των θεμάτων της συνάντησης ήταν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο. Ενώ ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα έχει τηρήσει τις διεθνείς δεσμεύσεις της. Στη συνάντηση μετείχαν ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός κατά την υποδοχή του προέδρου της ΔΟΕ ανέφερε  «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που είστε σήμερα εδώ υπό το φως αυτών των διαφορετικών Ολυμπιακών Αγώνων και περιμένω με ενδιαφέρον να ακούσω τις σκέψεις σας για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Όπως γνωρίζετε, έχουμε ήδη σημειώσει μεγάλη πρόοδο αναφορικά με όλες τις διεθνείς δεσμεύσεις μας» σημείωσε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Tόμας Μπαχ.

Για τους εμβολιασμούς

Αναφερόμενος, παράλληλα στην πρόοδο και στην αποδοχή της εμβολιαστικής εκστρατείας στη χώρα μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε: «Στην αρχή, όταν ξεκινούσαμε τη διαδικασία του εμβολιασμού, δεν είχαμε τα ίδια ποσοστά αποδοχής για τα εμβόλια που έχουμε σήμερα.

Αλλά πλέον τα ποσοστά έχουν κυριολεκτικά εκτιναχθεί, καθώς έχουμε μια πολύ επαγγελματική διαδικασία εμβολιασμού και όλοι όσοι έχουν κάνει τα εμβόλιο είναι πολύ ικανοποιημένοι από τη συνολική εμπειρία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments