Τεχνολογία

iOS 14: Πάνω από το 90% των iPhone με το νέο λογισμικό

iOS 14: Πάνω από το 90% των iPhone με το νέο λογισμικό
iOS 14: Η Apple διακρίνεται πλέον με μια πρωτοφανή ομοιογένεια στα iPhone, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία λειτουργεί με το νέο λογισμικό.

Το νέο λογισμικό iOS 14 έχουν υιοθετήσει πάνω από το 90% των iPhone της Apple, το οποίο κυκλοφόρησε πριν περίπου επτά μήνες. Αυτό αναφέρουν τα αποτελέσματα των δεδομένων της έρευνας του Mixpanel που αναδεικνύει την υιοθέτηση του iOS 14 σε όλο και περισσότερες συσκευές.

Εννέα στα δέκα κινητά iPhone που είναι ενεργά σε όλο τον πλανήτη διαθέτουν την τελευταία κι εξελιγμένη έκδοση του λογισμικού της Apple. Το ποσοστό αυτό μπορεί να ακούγεται μεγάλο αλλά τον Φεβρουάριο η αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας, με έδρα στο Κουπερτίνο στην Καλιφόρνια, είχε επιβεβαιώσει μέσω ανακοίνωσης πως το iOS 14 είχε εγκατασταθεί στο 86% των συσκευών.

Το προηγούμενο λογισμικό, iOS 13 είναι εγκατεστημένο και τρέχει μόλις το 5% των συσκευών iPhones σε όλο τον κόσμο. Όσο αφορά ακόμα παλαιότερες εκδόσεις του εν λόγω λογισμικού, τα ποσοστά συσκευών που τις διαθέτουν είναι απειροελάχιστα.

Τα οφέλη από τη χρήση του iOS 14

Όποιος εγκαταστήσει τη νέα έκδοση του λογικού iOS 14 θα παρατηρήσει πολλές κι ευχάριστες αλλαγές, ειδικά στην οπτική επαφή. Η αρχική οθόνη φαίνεται πολύ διαφορετική, με μια βιβλιοθήκη εφαρμογών, widget παντού και μια νέα εμφάνιση για τη Siri. Η περιήγηση στην αρχική οθόνη του iPhone γίνεται πιο εύκολη, αφού πλέον νέο app «Βιβλιοθήκη Εφαρμογών» οργανώνει αυτόματα όλα τα apps σε μια απλή και εύχρηστη προβολή.

Επίσης, οι εισερχόμενες κλήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κλήσεων FaceTime και των κλήσεων από υποστηριζόμενες εφαρμογές τρίτων, εμφανίζονται σε μια ολοκαίνουρια προβολή μικρών διαστάσεων που δεν καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη. Επιπλέον, δημιουργήθηκε η εφαρμογή μετάφρασης για φυσικές και εύκολες συζητήσεις μεταξύ διαφορετικών γλωσσών.

Μερικές άλλες εύχρηστες και μοναδικές λειτουργίες είναι οι εμβόλιμες απαντήσεις σε συγκεκριμένο μήνυμα, η ευανάγνωστη μετάφραση, η εύκολη κι άμεση αναζήτηση, οι καρφιτσωμένες συζητήσεις, οι φωτογραφίες ομάδες, η γρήγορη φόρτιση, τα αναβαθμισμένα Add Clips, οι χάρτες και αναβαθμίσεις στην εφαρμογή CarPlay.

Σημειώνεται πως τα πιο γνωστά από τα προϊόντα της είναι οι υπολογιστές της σειράς Macintosh (Mac) το λειτουργικό σύστημα Mac OS X, η φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων iPod, τo έξυπνο τηλέφωνο iPhone, ο υπολογιστής ταμπλέτα iPad και το έξυπνο ρολόι Apple Watch.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments