Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [11/04/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [11/04/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Οι σημερινές ερωτικές προβλέψεις αποκαλύπτουν τις αδυναμίες των ζωδίων αν και μερικά θα έχουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας, κάτι που θα σας βοηθήσει στο να βρείτε τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο. Το εν λόγω άτομο δεν μπορεί να φανταστεί ότι μερικές φορές αισθάνεστε ανεπαρκείς, καθόσον φαίνεστε τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας. Δεν μπορεί να αντιληφθεί πόσο κουράγιο χρειάστηκε από την πλευρά σας για να πάτε και να του/της ζητήσετε να βγει ραντεβού μαζί σας.

Ταύρος 

Η ζεστασιά και το γέλιο χαρακτηρίζουν την ερωτική σας ζωή σήμερα. Εάν ψάχνετε για μια νέα σχέση, ποντάρετε στην αίσθηση του χιούμορ σας αλλά με προσοχή ώστε να μην πείτε κάτι που δεν πρέπει. Εάν μάλιστα το συνδυάσετε με μια πνευματώδη συζήτηση, δεν υπάρχει περίπτωση να σας αντισταθούν.

Δίδυμοι

Το σημερνό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι αν είχατε περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα είχατε καταφέρει να βγείτε ραντεβού με το αντικείμενο του πόθου σας πολύ νωρίτερα. Δεν βλέπετε πλέον κανένα λόγο για τον οποίο θα πρέπει να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας, και έτσι το όνειρό σας γίνεται πραγματικότητα.

Καρκίνος

Έχετε αδυναμία στους ανθρώπους που σας κάνουν να γελάτε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό αποκαλύπτει ότι μπορεί να συναντήσετε ένα άτομο που μοιράζεται την αίσθηση του χιούμορ σας. Αυτό είναι μεγάλη ανακούφιση, γιατί έχετε βαρεθεί να σας αντιμετωπίζουν ως γραφικούς. Θα σπάσετε τον πάγο με ένα αστείο και από εκεί και πέρα όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. svg%3E

Λέων 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ξεχάσετε για λίγο τις υποχρεώσεις και τις δουλειές του σπιτιού. Βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Τολμήστε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα ενισχύσει τον δεσμό σας.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε μια πιο θετική προσέγγιση στην σχέση σας. Δεν είναι ότι έχετε κάνει κάτι λάθος με τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις ερωτικές σας σχέσεις στο παρελθόν. Απλά όσο εξελίσσεστε, ανακαλύπτετε ότι κάποια πράγματα θεωρούνται πλέον ξεπερασμένα.

Ζυγός 

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Θα είναι μια υπέροχη περιπέτεια και για τους δύο, και παράλληλα θα εμβαθύνει τον μεταξύ σας δεσμό. Στην πραγματικότητα, θα μεταμορφώσει εντελώς την σχέση σας, αρκεί να είστε ανοιχτοί ώστε να το επιτρέψετε να συμβεί.

Σκορπιός

Έχετε μια φυσική ικανότητα να μετατρέπετε τις καταστάσεις ανάλογα με αυτό που θέλετε και να τις επιλύετε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει ένα πρόσθετο πλεονέκτημα, μια αυξημένη ευαισθησία στο δράμα κάποιου άλλου. Πάρτε τον/την στην αγκαλιά σας και παρηγορήστε τον/την. Κάτι που μπορεί να ξεκινήσει σαν μια φιλική σχέση τώρα, μπορεί να μετατραπεί σε έναν ισχυρό δεσμό με την πάροδο του χρόνου. svg%3E

Τοξότης 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε μια νέα αρχή μετά από μια σχέση που έληξε άδοξα και σας πλήγωσε. Το πέρασμα του χρόνου μπορεί να έχει μαλακώσει τον πόνο που αισθάνεστε και σήμερα να είναι η πρώτη φορά που νιώθετε έτοιμοι να ρισκάρετε ξανά στον έρωτα. Σας δίνεται η ευκαιρία για μια νέα αρχή.

Αιγόκερως

Μπορεί να αποφασίσετε να κλειστείτε στον εαυτό σας και να μην ερωτευθείτε ποτέ ξανά. Ή μπορεί να επιτρέψετε στη δύναμη της αγάπης να σας βγάλει από την μελαγχολία και να αρχίσετε να σκέφτεστε πώς θα ήταν αν αφήσετε κάποιον/α καινούργιο/α να μπει στην ζωή σας. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό λειτουργεί σαν μια ακτίνα φωτός, φέρνοντας ελπίδα και νέες δυνατότητες στη ζωή σας.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσετε κάποιο εμπόδιο που σας συγκρατούσε από το να γνωρίσετε κάποιον/α καλύτερα στο παρελθόν. Αυτό που ίσως σας είχε εμποδίσει να τον/την πλησιάσετε ήταν ότι είχε διαφορετική στάση απέναντι σε κάποιο θέμα που είναι σημαντικό για εσάς. Τώρα πλέον έχετε την ωριμότητα να καταλάβετε ότι σε αυτό το σημείο δεν έχει καμία σημασία.

Ιχθύες

Μερικές φορές η αλήθεια πληγώνει, ειδικά κάποιον σαν εσάς που στενοχωριέται με το παραμικρό. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ενώ θα προτιμούσατε να προσποιείστε ότι δεν έχει συμβεί, ο/η σύντροφός σας μπορεί να αισθάνθηκε υποχρεωμένος να σας βγάλει από τις αυταπάτες σας. Δεν σημαίνει ότι δεν σας αγαπάει. Απλά θέλει να σας κάνει να δείτε την αλήθεια κατάματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments