Ελλάδα

Νατάσα Παζαΐτη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της

Νατάσα Παζαΐτη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της
Νατάσα Παζαΐτη: Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή είχε τα γενέθλιά της τα οποία γιόρτασε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Τα γενέθλιά της είχε η Νατάσα Παζαΐτη σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

Η Νατάσα Παζαΐτη γιόρτασε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της στο σπίτι και έσβησε τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας της αφήνοντας πίσω τις πίκρες όλων των προηγούμενων ετών. «Αφήνω πίσω μου μόνο τις πίκρες. Και παίρνω όλες τις λύπες και τις χαρές των χρόνων που πέρασαν για να στολίσουν τα χρόνια που έρχονται», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram.

Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της την στιγμή που σβήνει τα κεράκια της τούρτας της και να αποκαλύψει με αυτόν τον τρόπο την ηλικία της. Η ίδια χαμογελαστή ενημέρωσε με τα κεράκια της τούρτας πως έγινε 55 ετών.

Στο μήνυμά της στο Facebook έγραψε:

«Αφήνω πίσω μου μόνο τις πίκρες. Και παίρνω όλες τις λύπες και τις χαρές των χρόνων που πέρασαν για να στολίσουν τα χρόνια που έρχονται».

Η Νατάσα Παζαΐτη είναι η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή που διετέλεσε πρωθυπουργός της Ελλάδας

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Σεπτεμβρίου 1956, είναι Έλληνας πολιτικός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Διετέλεσε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας μετά τη νίκη του κόμματός του στις εκλογές του Μαρτίου 2004 και του Σεπτεμβρίου 2007. Είναι παντρεμένος με τη Νατάσσα Παζαΐτη από τις 19 Ιουλίου 1998 και από τον Ιούνιο του 2003 είναι πατέρας δύο δίδυμων παιδιών, του Αλέξανδρου και της Αλίκης.

Στις εκλογές του Μαρτίου 2004 εξελέγη για πρώτη φορά πρωθυπουργός, διαδεχόμενος τον Κώστα Σημίτη, ενώ επανεξελέγη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007. Στις εκλογές του Οκτωβρίου 2009, η Νέα Δημοκρατία κατέλαβε τη 2η θέση με ποσοστό 33,47% και 91 έδρες στη νέα Βουλή. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Κώστας Καραμανλής παραιτήθηκε από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, προκηρύσσοντας έκτακτο συνέδριο για την εκλογή νέου αρχηγού. Στην πρωθυπουργία τον διαδέχθηκε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.

Διετέλεσε Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τις 21 Μαρτίου 1997 ως τις 10 Μαρτίου 2004 (το μακροβιότερο συνεχές διάστημα στην ελληνική πολιτική ιστορία) και από τις 6 Οκτωβρίου 2009 ως τις 29 Νοεμβρίου 2009. Εξελέγη εν συνεχεία βουλευτής, χωρίς να απαιτείται σταυρός ως πρώην πρωθυπουργός, στην εκλογική περιφέρεια της Α΄ Θεσσαλονίκης στις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2012, του Ιουνίου 2012, του Ιανουαρίου 2015, του Σεπτεμβρίου 2015 και του Ιουλίου 2019.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments