Πολιτική

Γιάννης Σπανός: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Γιάννης Σπανός: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Γιάννης Σπανός: Σε ηλικία 83 ετών έφυγε από τη ζωή ο παλιός βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το κυβερνών κόμμα.

Ο Γιάννης Σπανός, παλιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Να θυμίσουμε ότι ο πολιτικός κόσμος τον τελευταίο καιρό έχει αποχαιρετήσει ακόμα τον Σταύρο Σκοπελίτη, ενώ πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι απεβίωσε ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης.

Ο εκλιπών γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1938.Ήταν δημοτικός σύμβουλος Χαλκίδας από το 1964, ενώ εξελέγη δήμαρχος το 1975. Ήταν ο πρώτος αιρετός δήμαρχος της πόλης μεταπολιτευτικά και παρέμεινε στο αξίωμα μέχρι το 1985, όταν και εισήλθε στο Κοινοβούλιο με τη Νέα Δημοκρατία.  Ήταν και πάλι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 1994.

Γιάννης Σπανός: Ανακοίνωση για τον θάνατό του εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία

Γιάννης Σπανός: Ανακοίνωση για τον θάνατό του εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία

Από το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος εκδόθηκε η παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή Εύβοιας του κόμματος, Γιάννη Σπανό.

Ο Γιάννης Σπανός γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 1938 και ήταν ο πρώτος αιρετός Δήμαρχος της πόλης μεταπολιτευτικά, καθώς εξελέγη για πρώτη φορά το 1975.

Άφησε το στίγμα του και σημαντική παρακαταθήκη στην πόλη της Χαλκίδας, όπου επανεξελέγη δήμαρχος το 1978, το 1982 και το 1995. Αγωνίστηκε σε όλη του την πορεία με ήθος για τις ιδέες του, την παράταξη και τον τόπο του.

Εξελέγη βουλευτής Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας το 1985, το 1989 και το 1990. Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Η ανάρτηση της Νέας Δημοκρατίας στο Twitter

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments