Ελλάδα

3 γνωστοί Έλληνες που έχασαν πάνω από 30 κιλά

3 γνωστοί Έλληνες που έχασαν πάνω από 30 κιλά
Απώλεια βάρους: Είναι μια μάχη που πολλοί άνθρωποι δίνουν καθημερινά. Τρεις γνωστοί Έλληνες τα κατάφεραν και είναι καλύτερα στην υγεία τους.

Η απώλεια βάρους είναι ένας στόχος που έχουν πολλοί άνθρωποι, όχι μόνο για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους, αφού αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αλλά για την καλύτερη υγεία τους. Υπάρχουν διάσημοι Έλληνες που με σωστή καθοδήγηση, την κατάλληλη βοήθεια και καλή διατροφή, τα κατάφεραν. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η Μαντώ Γαστεράτου και η Κατερίνα Ζαρίφη, οι οποίες έχασαν αρκετά κιλά και είναι σε πολύ καλή φόρμα.

Παρακάτω, όμως, θα δούμε τους 3 γνωστούς Έλληνες που όλοι τους έχασαν πάνω από 30 κιλά, ένα απίστευτο νούμερο. Μια από τις πιο γνωστές Ελληνίδες που έχουν χάσει τόσα κιλά είναι η Έλντα Πανοπούλου. Η δυναμική ηθοποιός είχε ζητήματα με το βάρος της από τη δεκαετία του ’90, όταν και έγινε γνωστή.

Η ίδια έχει δηλώσει τι πέτυχε να χάσει τόσα πολλά κιλά για την υγεία της. Συγκεκριμένα έχει πει: «Έχασα κιλά όχι για το πώς φαινόμουν στους άλλους, αλλά για μένα. Για την υγεία μου». Η Έλντα Πανοπούλου έχει γεννηθεί το 1962, είναι ηθοποιός, μουσικός, παρουσιάστρια, δημοσιογράφος, σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Μια πολυσχιδής προσωπικότητα, για τους ελάχιστους που δεν την ξέρουν.

Απώλεια βάρους: Πώς είναι τώρα η Έλντα Πανοπούλου

Ο δεύτερος στη λίστα μας είναι ο Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος στο παρελθόν έχει εξομολογηθεί ότι έχει φάει τούρτα από τα σκουπίδια» αφού ήταν εξαρτημένος από τα γλυκά.

«Ήμουν πάντα περισσότερο του γλυκού, έτρωγα μια τούρτα ολόκληρη κουταλιά κουταλιά ισιώνοντας τη με το κουταλάκι. Έρχεται ένας επισκέπτης και κόβω την τούρτα για να μη φανεί ότι την έχω πάρει με το κουτάλι και μετά λέω “θέλω λίγο ακόμα”. Το καλοκαίρι τρώω λίτρο παγωτού, που για μένα είναι λες κι είναι ατομικό», έχει δηλώσει.

Απώλεια βάρους: Πώς είναι τώρα ο Αντώνης Λουδάρος

«Είχα φτάσει 140 κιλά. Εκεί χτύπησα όλα τα κόκκινα. Έχασα 40 κιλά, αλλά όχι με τη μία. Άλλαξε η ποιότητα της ζωής μου. Έχω καλύτερο σεξ, καλύτερο ύπνο, καλύτερα αποτελέσματα ιατρικά – τα τριγλυκερίδια έκαναν πάρτι! Δεν έφτανα να δέσω τα κορδόνια μου. Η κοιλιά ήταν τόσο μεγάλη που δεν έφταναν τα χέρια μου», δήλωσε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Απώλεια βάρους: Ο αδυνατισμένος Αντώνης Λουδάρος με τη Μαρίνα Πατούλη

Απώλεια βάρους: Ο αδυνατισμένος Αντώνης Λουδάρος με τη Μαρίνα Πατούλη

Ο Πάνος Καμμένος είναι αυτός που έχασε τα περισσότερα κιλά από όσους αναφέραμε και η μεταμόρφωσή του είναι εντυπωσιακή. Ο ιδρυτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είχε μεγάλο ζήτημα με το βάρος του. «Έκανα μια διόρθωση, μια χειρουργική επέμβαση, και αφαίρεσα ένα μεγάλο κομμάτι από το στομάχι μου οπότε αυτό με βοήθησε να χάσω και κάποια κιλά και να αλλάξω και τη ζωή μου», έχει πει ο ίδιος.

Από τότε και μετά ακολουθεί πολύ πιο σωστή διατροφή με την εμφάνισή του να είναι κομψότατη. Δείτε μια χαρακτηριστική φωτογραφία:

Απώλεια βάρους: Αγνώριστος ο Πάνος Καμμένος

Απώλεια βάρους: Αγνώριστος ο Πάνος Καμμένος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments