Video

Ήλιος σήμερα: Τι θα γίνει την Παρασκευή 16/04

Ήλιος σήμερα: Τι θα γίνει την Παρασκευή 16/04
Ήλιος σήμερα: Ο Δημήτρης και η Αθηνά έχουν στα χέρια τους άλλον έναν ύποπτο για το φόνο του πιλότου… Ο Χρήστος εντοπίζει το σήμα του Νικήτα, την ώρα που εκείνος είναι έτοιμος με τον Μάνο να φτάσει στην κρυψώνα που βρίσκονται τα κλοπιμαία…

Στο προηγούμενο επεισόδιο στον «Ήλιο», το πτώμα που είχε βρεθεί αναγνωρίζεται και η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τον Κωστή, πράγμα που καθησυχάζει κάπως την Αλίκη και τον Δημήτρη… Μια φωνή μέσα στην νύχτα θα αναστατώσει τον Δημήτρη και την Αλίκη. Το επόμενο πρωί η Μπέτυ δέχεται επίθεση από κάποιον στην αερολέσχη.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Δημήτρης και η Αθηνά έχουν στα χέρια τους άλλον έναν ύποπτο για το φόνο του πιλότου… Ο Χρήστος εντοπίζει το σήμα του Νικήτα, την ώρα που εκείνος είναι έτοιμος με τον Μάνο να φτάσει στην κρυψώνα που βρίσκονται τα κλοπιμαία…

Ο Δήμος προσπαθεί να καταλάβει αν συμβαίνει κάτι ανάμεσα στην Λήδα και τον Νικήτα… Αποφασίζει να την ακολουθήσει μαζί με τον Αντώνη. Κι οι δυο ανησυχούν βλέποντάς την με τον Νικήτα. Ο Ντίνος βρίσκει την Σαλκέμ, τη δίδυμη αδερφή της Ορόρα, κρυμμένη και χτυπημένη στο μπαρ και δεν ξέρει τι να κάνει…

Η Αλίκη ετοιμάζει ένα δείπνο για να συμφιλιώσει τον Δημήτρη με την Μπέτυ, εκείνος όμως φτάνει στο σπίτι με μια αναπάντεχη για την Μπέτυ έκπληξη. Μια δυσάρεστη έκπληξη, όμως, περιμένει και τον Πέτρο, τον Φίλιππο και την Διώνη, τη στιγμή που η μικρή Ορόρα, παραδίνεται στα χέρια του Μηνά.

Ήλιος: Η υπόθεση της σειράς

Είναι δραματική σειρά στον ΑΝΤ1 με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο είναι η αγάπη, οι σχέσεις, τα μυστικά που έχουν κρατηθεί στη λήθη και έρχονται ξανά στο προσκήνιο με δραματικά και κωμικά στοιχεία, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή. Η κεντρική ιστορία βασίζεται στη ζωή μιας κοπέλας η οποία έπειτα από χρόνια επιστρέφει, μαζί με τον γιο της ο οποίος έχει προβλήματα συμπεριφοράς, στην επαρχιακή πόλη που μεγάλωσε και προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τους ανθρώπους με τους οποίους ήταν κοντά.

Σε αυτή της την προσπάθεια, όμως, έρχεται αντιμέτωπη με την αποκάλυψη ενός ένοχου μυστικού. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς τροπή, γιατί νέες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίζουν σχέσεις που υπήρχαν στο παρελθόν και να αποκαλύπτονται γεγονότα. Η αλήθεια που είχε κρυφτεί για 18 ολόκληρα χρόνια, έρχεται στο φως και όλο αυτό έχει τρομερές συνέπειες στη ζωή των ηρώων.

Δεσμοί που θεωρούνται σταθεροί κινδυνεύουν, ένας έρωτας γεννιέται, φίλοι επανέρχονται ύστερα από χρόνια απουσίας, πόνος, μία ερωτική απογοήτευση και η χαρά του έρωτα. Ο μικρόκοσμος αυτής της πόλης ζωντανεύει και βλέπουμε πως όλοι οι ήρωες έχουν μεταξύ τους πλέγματα σχέσεων από το παρελθόν ή και άλλα που δημιουργούνται τώρα και ιούς συνδέουν για πάντα.

Ήλιος

Σκηνή από τη σειρά «Ήλιος»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments