Ελλάδα

Υπόθεση Βαλυράκη: Νέες εξελίξεις

Υπόθεση Βαλυράκη: Νέες εξελίξεις
Υπόθεση Βαλυράκη: Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε μέσω του δικηγόρου της, Μανώλη Φωτάκη, η οικογένεια του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη.

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη. Προσφάτως ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, με βάση τα οποία η οικογένεια του εκλιπόντα μίλησε για «δολοφονία», ενώ μάρτυρας δήλωσε ότι ο πρώην υπουργός είχε καβγά με κάποια άτομα όταν βρισκόταν στη θάλασσα.

Υπόθεση Βαλυράκη: Η οικογένεια ξεσπά – «Γνωρίζουν ποιοι το έκαναν»

Για εκφοβισμό των αυτοπτών μαρτύρων που «είδαν» τη σκηνή θανάτου του Σήφη Βαλυράκη και γνωρίζουν τους δράστες, κάνει λόγο η οικογένεια του πρώην υπουργού, τρεις μήνες μετά το συμβάν. «Βεβαίως όλοι σιγοψυθυρίζουν τα ονόματα τους, είναι γνωστά εκεί στην τοπική κοινωνία, τι έχει συμβεί, κι όμως παρόλα ταύτα βρισκόμαστε μπροστά σε μία τρομερή προσπάθεια κουκουλώματος» σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη, Μανώλης Φωτάκης. Υπόθεση Βαλυράκη

Η οικογένεια του πρώην υπουργού δίνει αγώνα προκειμένου να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. «Έχουν συμβεί διάφορα με αυτή την προανάκριση από το Λιμενικό Τμήμα της Ερέτριας. Η υπόθεση όπως είπατε πάρα πολύ σωστά είναι ακόμα στο ναδίρ» πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, μετά την νέα μαρτυρία που ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» φαίνεται πως τις επόμενες ημέρες στην έρευνα θα εμπλακεί και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Υπόθεση Βαλυράκη: Η μαρτυρία που άλλαξε τα δεδομένα της υπόθεσης

“Σήκω και φύγε κω**γερε”, του φώναζαν. Τότε απαγορευόταν να ψαρεύουν οι ερασιτέχνες. Έφεραν δύο στροφές γύρω από το σκάφος του με υψηλή ταχύτητα προκαλώντας μεγάλο κυματισμό και ο ένας από τους δύο τον χτύπησε με κοντάρι. Του κατάφερε δύο με τρία δυνατά χτυπήματα. Αμέσως μετά βάλανε μπρος και φύγανε», ανέφερε σοκαρισμένος ο μάρτυρας. «Αναγνώρισα τους δράστες…».

Η ομάδα του «Τούνελ» ταξίδεψε στην Εύβοια για να συναντήσει τον μάρτυρα. Σύμφωνα με τον ίδιο, βρισκόταν περίπου εκατόν πενήντα μέτρα μακριά από το σημείο που εκτυλίχθηκε το περιστατικό και όπως είπε, αναγνώρισε τους δράστες. «Η κίνηση είναι δολοφονική. Είναι δολοφονία», τόνισε. «Είχαν χτυπήσει στο παρελθόν κι έναν άλλο ψαρά με ξύλινο τελάρο στο κεφάλι γιατί είχε βάλει παραγάδια», πρόσθεσε. Αποκάλυψε ακόμα πως τον φούρναρη που είναι επίσης μάρτυρας της επίθεσης, απείλησαν ότι θα τον καταστρέψουν οικονομικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments