Αθλητισμός

Σκότι Πίπεν: Πέθανε ο πρωτότοκος γιος του

Σκότι Πίπεν: Πέθανε ο πρωτότοκος γιος του
Σκότι Πίπεν: Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο παλαίμαχος σταρ του NBA. Τόνισε ότι και ο γιος του αγαπούσε πολύ το μπάσκετ και συζητούσαν γι' αυτό.

Ο Σκότι Πίπεν έχασε τον 33χρονο πρωτότοκο γιο του σε άλλη μια άσχημη είδηση που έρχεται από τον χώρο του NBA. Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές μέρες ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το μπάσκετ λόγω προβλημάτων στην καρδιά, ενώ τον Μάρτιο ο παλιός ΝΒΑer, Σον Μπράντλεϊ έμεινε παράλυτος μετά από ατύχημα.

Ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς ανακοίνωσε, μέσω ανάρτησης στο Twitter, ότι ο γιος του πέθανε από χρόνιο άσθα, ενώ ήταν μόλις στα 33 του χρόνια.

Σκότι Πίπεν: Πέθανε ο πρωτότοκος γιος του, Άντρον

Σκότι Πίπεν: Πέθανε ο πρωτότοκος γιος του, Άντρον

«Είμαι συντετριμμένος που μοιράζομαι ότι εχθές είπα αντίο στον πρωτότοκό μου γιο, ;Aντρον. Οι δυο μας μοιραστήκαμε την αγάπη για το μπάσκετ και είχαμε αμέτρητες συζητήσεις σχετικά με το παιχνίδι. Ο ;Aντρον υπέφερε από χρόνιο άσθμα και αν δεν το είχε, πιστεύω πραγματικά ότι θα τα κατάφερνε στο ΝΒΑ. Δεν τον άφησε ποτέ να τον απογοητεύσει, ο Αντρον ήταν θετικός και δούλευε σκληρά και είμαι τόσο περήφανος για τον άνθρωπο που έγινε» έγραψε συγκεκριμένα ο Σκότι Πίπεν.

«Παρακαλώ κρατήστε τη μαμά του, την Κάρεν, και όλη την οικογένεια και τους φίλους του στις σκέψεις και τις προσευχές σας. Μια καλή καρδιά και μια όμορφη ψυχή έφυγαν πολύ σύντομα. Σ ‘αγαπώ, γιε μου, αναπαύσου μέχρι να ξανασυναντηθούμε», πρόσθεσε ο παλαίμαχος σταρ του NBA.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments