Ελλάδα

AstraZeneca: Μήνυση για ανθρωποκτονία από την οικογένεια της 61χρονης

AstraZeneca: Μήνυση για ανθρωποκτονία από την οικογένεια της 61χρονης
AstraZeneca: Η ίδια είχε ρωτήσει τον γιατρό της και είχε δώσει τη συγκατάθεσή του να εμβολιαστεί.

Σοκαρισμένη δηλώνει η οικογένεια μιας 61χρονης, η οποία έφυγε από τη ζωή από θρόμβωση που εμφανίστηκε πέντε μέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca. Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες ένας ακόμη 60χρονος άντρας από τη Σύρο έπαθε εγκεφαλικό λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του και η οικογένεια του υπέβαλλε μήνυση εναντίον της εταιρίας.

Στην ίδια κίνηση θα προχωρήσουν και οι οικείοι της άτυχης γυναίκας. Όπως έγινε γνωστό από τον δικηγόρο της οικογένειας της 61χρονης, Αντώνη Σακαρούδη, που μίλησε στο Mega, την Τετάρτη θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία. «Νίκησε τον καρκίνο και έφυγε από κάτι άλλο» σημειώνει συντετριμμένος ο γιος της.

«Έχω έγγραφο από το εμβολιαστικό κέντρο που η ίδια είχε δηλώσει όλα τα υποκείμενά νοσήματά της. Και της είχαν δώσει άδεια να μπορέσει να υποβληθεί στον εμβολιασμό. Προφανώς δεν υπήρχαν οδηγίες από την Astrazeneca τους γιατρούς ότι κάποιοι συμπολίτες μας δεν θα υποβληθούν στον εμβολιασμό. Οι γιατροί στα εμβολιαστικά κέντρα λειτουργούν με βάση τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και των εταιρειών. Η ίδια είχε ρωτήσει και το δικό της γιατρό, όλοι είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους να εμβολιαστεί» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Τι λέει ο γιος της γυναίκας:

Ο γιος της 61χρονης αναφέρθηκε  με τη σειρά του λεπτομερώς στην υπόθεση λέγοντας ότι η μητέρα του «έκανε το Σάββατο 27 Μαρτίου το εμβόλιο και αργά το ίδιο βράδυ της έπεσε το οξυγόνο. Μετά ήταν μια χαρά, πήγε στη δουλειά της. Την Τετάρτη μου είπε ότι θα καθόταν σπίτι. Δεν ένιωθε καλά και έκανε τεστ covid και ακτινογραφία. Μιλήσαμε στη 13:00. Ήταν αρνητική στον κορωνοϊό, ενώ η ακτινογραφία ήταν καθαρή. Στη μία και τέταρτο την ξαναπήρα τηλέφωνο και δεν μου απάντησε. Μπήκε στην κάμερα που είχαμε και την είδα να έχει σβήσει».

Σημειώνεται ότι η 61χρονη είχε περάσει περιπέτεια με τον καρκίνο τρεις φορές και τον είχε νικήσει. «Αυτό είναι που μας έχει τρελάνει. Νίκησε τον καρκίνο, και πήγε για κάτι καλό, να εμβολιαστεί, και έφυγε από αυτό»τόνισε ο γιος της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments